Παμπλουτος επενδυτης ενδιαφερεται να παρει τον Παναργειακο
Η είδηση βγήκε στη συνέλευση των Λύκων!
Χθες το απόγευμα ο Παναργειακός έκανε τη γενική του συνέλευση με την παρουσία 5ο μελών της ομάδας. Στο βήμα ανέβηκε ο αντιπρόεδρος των Λύκων κ. Βαγγέλης Πιλιγκίκος
, ο οποίος μίλησε για την ομάδα και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, όλους αυτούς που ανήκουν στο τεχνικό τιμ και αυτούς που τρέχουν καθημερινά για να λειτουργεί σωστά η ιστορική ομάδα του Άργους και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο.
Ο γενικός γραμματέας της ομάδας Παναγιώτης Μποζιονέλος έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μετά παραιτήθηκε το Δ.Σ. και κήρυξε εκλογές ενώ η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στις 12 Ιουνίου με σκοπό την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Στη χθεσινή γενική συνέλευση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος και οι σύμβουλοι της ΕΠΣΑ Αλέξης Σταμάτης, Χρήστος Ουλής, Δημήτρης Χρόνης καθώς και ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Φίλης.
Επίσης παρών ήταν και ο κ. Χριστοφορίδης που εκπροσώπησε τον πλουσιότερο Έλληνα της Αυστραλίας Κώστα Μακρή που κατάγεται από το Λυγουριό και μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν μεγαλομέτοχος στην Παναχαϊκή. Ο Έλληνας ομογενής έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα του Άργους και μάλιστα στη συνέλευση της ομάδας στις 12 Ιουνίου θα δώσει το παρών είτε ο ίδιος ο επιχειρηματίας είτε ο εκπρόσωπός του.
Παμπλουτος επενδυτης ενδιαφερεται να παρει τον Παναργειακο
Σε περίπτωση που προχωρήσει το ενδιαφέρον του κ. Μακρή, μπορούν οι φίλαθλοι του Παναργειακού να ονειρεύονται μεγάλα πράγματα για την αγαπημένη τους ομάδα αφού ο ομογενής επιχειρηματίας έχει περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων(!), οπότε ο Παναργειακός μπορεί να γίνει μια ομάδα με λυμένα τα οικονομικά προβλήματα και με έναν ισχυρό μεγαλομέτοχο που μπορεί να τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει, βάσει της ιστορίας και του κόσμου που τον αγαπάει και τον ακολουθεί.
Φυσικά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το ντιλ δεν θα έρθει η καταστροφή αφού ο Παναργειακός έχει στο τιμόνι του ανθρώπους που τρέχουν όλη μέρα για την ομάδα και δεν πρόκειται να την αφήσουν καθώς είναι αυτοί που χωρίς μεγαλοεπενδυτή, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών, βρίσκονται διαρκώς κοντά στην ομάδα και πέτυχαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ σήκωσαν και το Κύπελλο Αργολίδας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναργειακός με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τιμόνι του και με έναν μεγάλο επενδυτή όπως ο κ. Μακρής, μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη ομάδα της Πελοποννήσου καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Αστέρα Τρίπολης που δεν μαζεύει στη Super League ούτε τον μισό κόσμο από αυτόν που είχε ο Παναργειακός όταν πρωταγωνιστούσε στη Β’ Εθνική. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα παλιά φωτογραφία για την ανάρτηση, γιατί έτσι θα είναι συνέχεια το γήπεδο εάν ανέβει η ομάδα κατηγορία!
Πριν από πέντε μέρες είχαμε στo paratitiritis-news.com ένα αφιέρωμα στον Κώστα Μακρή, όσοι δεν το διαβάσατε κάντε κλικ εδώ για να δείτε το οικονομικό μέγεθος του επιχειρηματία και θα δείτε πως δεν υπερβάλω καθόλου όταν λέω πως σε περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία ο Παναργειακός μπορεί να ονειρεύεται μακροπρόθεσμα ακόμα και τη Super League.
Ιάσονας Μουσταΐρας
http://www.paratiritis-news.com