Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

4 μυστικά tip περιποίησης μαλλιών… στον ύπνο!

Τα μαλλιά χρειάζονται την ίδια ρουτίνα περιποίησης με το πρόσωπό σου!
Μπορεί να γύρισες εξουθενωμένη από τη δουλειά και να θέλεις να βουλιάξεις στο κρεβάτι, όμως δεν ξεχνάς ποτέ το ντεμακιγιάζ και την κρέμα νυχτός!

Η επιδερμίδα σου δεν είναι η μόνη που θέλει… βραδινή περιποίηση! Φρόντισε και τα μαλλιά σου για να μην ξυπνάς το πρωί με τον… Αμαζόνιο στο κεφάλι σου.

Βάλε τα παρακάτω 4 απλά τιπ στην καθημερινή σου ρουτίνα:

Tip #1: Βούρτσισμα πριν τον ύπνο

Η ταλαιπωρία της ημέρας φαίνεται και στα μαλλιά σου! Τα προϊόντα στάιλινγκ, το πιστολάκι, η ατμόσφαιρα της πόλης κάνουν την τρίχα θαμπή και αδύναμη. Πριν κοιμηθείς, βούρτσισε καλά τα μαλλιά σου και το πρωί θα σε ευγνωμονούν!

Tip #2: Μην κοιμάσαι με λυμένα τα μαλλιά
Πιάσε μια χαλαρή πλεξούδα ή κοτσίδα για να μην ξυπνήσεις το πρωί με μπερδεμένα μαλλιά γεμάτα κόμπους. Ένα τόσο χαλαρό πιάσιμο μπορεί να βοηθήσει να κρατήσεις και το χτένισμά κομμωτηρίου για αρκετές μέρες αναλλοίωτο. 
 
Tip #3: Η σωστή μαξιλαροθήκη
Κάτι που πολλές μας δεν ξέρουμε είναι ότι η βαμβακερή μαξιλαροθήκη δεν αφήνει την τρίχα να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να γεμίζουν ψαλίδα, να χάνουν τη λάμψη τους και να δυσκολεύονται να μακρύνουν. Επένδυσε σε μια σατέν μαξιλαροθήκη και θα δεις τα αποτελέσματα λίαν συντόμως. 
 
Tip #4: Σωστή θερμοκρασία δωματίου
Τώρα που τα βράδια γίνονται όλο πιο ζεστά, άφησε το παράθυρο λίγο ανοιχτό. Τα πολύ ζεστά δωμάτια, δημιουργούν μια ξηρή και αποπνικτική ατμόσφαιρα που επιβαρύνει την τρίχα ενώ ταυτόχρονα ο ιδρώτας από τη ζέστη καταστρέφει το χτένισμά σου. Φρόντισε λοιπόν να έχεις μια νορμάλ θερμοκρασία στο δωμάτιο σου χειμώνα-καλοκαίρι.
faysbook.gr