Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 23 ΜΑΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Επιτέλους ξυπνάς από σήμερα! Αρκετά άφησες τόσες μέρες να σʼ επηρεάζει ο/η κάθε τυχάρπαστος/η με τις ανοησίες που κουβαλούσαν στο κεφάλι τους. Απλά δεν ασχολείσαι και σʼ αρέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση - σ' αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις....

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Και εκεί που βρίσκεσαι σε Επίπεδο Συναγερμού 5 για επιθέσεις και τσακωμούς στη δουλειά, ξαφνικά συνειδητοποιείς το προφανές: εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να επιτεθείς ή να την πεις σε κανένα/καμία. Σε κάθε σύγκριση έχεις και ένα δυνατό σημείο, σε κάθε αντίδραση ένα επιχείρημα. Ε αν κάποιος/α επιμένει να φάει το κεφάλι του/της ας κοπιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πόσο θες σήμερα να διαλύσεις το σύμπαν στο γραφείο σου; Πόσο καταπιεσμένος/η νιώθεις; Πόση ένταση χωράει σε ένα σώμα; Ναι, είναι από τις μέρες που το καλύτερο για όλους θα ήταν να έχεις πάρει άδεια.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν μέσα στο σπίτι σου ή τον εργασιακό σου χώρο συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου ή προς τα που οδεύει η συνεργασία σου αντίστοιχα. Σκέψεις, διλλήματα, ανέκφραστα παράπονα. Απʼ όλα έχει το μενού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Για πόσο καιρό μπορεί ένας/μια Παρθένος να κρατά μέσα του θυμό/ένταση/ψυχολογική πίεση; Πρακτικά, αν θέλει, μπορεί νʼ αντέξει μέχρι να σπάσει σωματικά και ψυχολογικά. Όμως επειδή πήρες δύο χρόνια με τον Κρόνο το μαθηματάκι σου, πλέον δεν πέφτεις στις ίδιες παγίδες. Διαολοστέλνεις με την παραμικρή αφορμή. Μη μασάς πουθενά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ισορροπείς σε μια ιδιόρρυθμη συναισθηματική τραμπάλα. Από τη μια η προοπτική της μοναχικότητας μοιάζει όλο και πιο προσιτή στις συνθήκες της ζωής σου αλλά, την ίδια στιγμή, ξυπνά και μια βαθιά απογοήτευση πως μάλλον ήσουν μόνος/η μια ολόκληρη ζωή. Όταν οι σχέσεις μοιάζουν με παγωμένο αγγλικό αστείο στο οποίο κανείς δεν γελάει, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις target group.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ενέργεια στο φουλ, το μυαλό σου λειτουργεί με διαύγεια κρυστάλλου, το ένστικτό σου μπαίνει ξανά σε λειτουργία και μπορείς με ευκολία να χειρίζεσαι τεταμένες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο και ανόητους ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα σου όλη τη μέρα... Καλώς ήρθες Σκορπιέ, μας είχες λείψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ευτυχώς που οι τάσεις φυγής σου ξυπνάνε σήμερα που είναι τέλος της εβδομάδας και μπορείς ευκολότερα νʼ αποδράσεις από την ρουτίνα. Δυστυχώς όταν σε πιάνουν οι τάσεις φυγής σου, τις κουβαλάς μαζί σου όπου κι να βρεθείς. Δράμα να είσαι Τοξότης μέρες σαν τη σημερινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, αν σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σε ποια απόφαση βρίσκεται το αληθινό σου συμφέρον, εμπιστεύσου σήμερα σε έναν φίλο/μια φίλη τους προβληματισμούς σου. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και αν αυτό το ένα είναι το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όνειρα, στόχοι, ελπίδες, σκέψεις… Εντάξει δε λέω καλό το μέλλον που σχεδιάζεις, αλλά έχεις χάσει τόσο την επαφή με το παρόν που όλοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν για εσένα. Όλοι εκτός από εσένα! Μήπως να συνερχόμαστε λέω εγώ;