Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ Μ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το ιδανικό θα ήταν να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα στο φλερτ (ή χρόνο με τον/την σύντροφο σου) και λίγη προετοιμασία σχετικά με τη δουλειά σου για την εβδομάδα που έρχεται. Ναι, ναι δεν την γλιτώνεις τη γκρίνια. Από την άλλη, και μόνο το γεγονός πως υπάρχει κάποιος/α που γκρινιάζει που δεν έχει την αποκλειστικότητα του χρόνου σου, πρέπει να σε κάνει να χαμογελάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ναι, σήμερα ξυπνάς με τη διάθεση να είσαι κάπου αλλού… Χμ δεν ξεκίνησα σωστά. Πάμε από την αρχή. Σήμερα ξυπνάς με τη ανάγκη να είσαι οπουδήποτε αλλού από το εδώ και το τώρα της επαγγελματικής σου ρουτίνας! Τόσο σου τη δίνουν σήμερα τα ίδια πρόσωπα, οι επαναλαμβανόμενες απορίες και η αφόρητη επικοινωνία με ανθρώπους που εκτός δουλειάς μάλλον θα αδιαφορούσες για την ύπαρξη τους. Πω πω τσίτες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πρόταση: Αν έχεις σχέση ή σε ενδιαφέρει κάποιος/α αυτή την εποχή, καλό θα ήταν σήμερα να κανονίσεις τετ α τετ συνάντηση μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η απέφυγε σήμερα τις εξόδους με μεγάλες παρέες - στόχος είναι να γοητεύσεις και να φλερτάρεις… Προειδοποίηση: … όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενδώσεις από τα πρώτα βλέμματα, αγγίγματα ή υπονοούμενα. Για μια φορά παίξε το παιχνίδι σωστά και μην γίνεις εύκολο θήραμα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πρόταση: Μετά από ένα διήμερο που θα ήθελες να περάσει για πάντα στη λήθη, η διάθεση σου σήμερα επανέρχεται στην κανονική της στάθμη. Ευκαιρία νʼ αγκαζάρεις το αμόρε ή έναν/μια καλό/ή φίλη και να ξεκινήσετε χωρίς πλάνο μέσα στη ξελογιάστρα νυχτερινή πόλη… Προειδοποίηση: … κι αν ο/η φίλος/η είναι εξαιρετικά γοητευτικός/η; Χμ, πρόσεξε τι λες και κυρίως τι νομίζεις ότι καταλαβαίνεις. Η γκάφα είναι πάντα ένα βήμα μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πρόταση: Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις διάθεση να βγεις έξω. Όμως, επειδή θα σου κάνει καλό να δεις έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη σήμερα, γιατί δεν ανοίγεις το σπίτι σου; Προειδοποίηση: Τι; Θες να μείνεις στο γραφείο για υπερωρίες; Όχι! Όχι! Θα είναι το ψυχολογικό Βατερλό σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όπως μου έλεγε και μια φίλη Ζυγός πριν από λίγες μέρες, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εκείνη (όπως κι εσύ ίσως) παραμένει ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να την καταλάβει. Και τι κάνει; «Ελπίζω κάποια μέρα να με νιώσει. Ως τότε όμως δεν θα γίνω κοσμοκαλόγρια αγάπη μου...». Αυτό είναι αντιμετώπιση Ζυγού μωρό μου! Γκεγκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πρόταση: Όταν έχεις τόση νευρικότητα και ανάγκη για επικοινωνία, είναι επακόλουθο να μην βρίσκεις ησυχία. Απʼ το να στριφογυρίζεις μόνος/η στο κρεβάτι, εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και προσέφερε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο χρόνο διασκέδασης. Προειδοποίηση: Πρόσεξε μόνο γιατί η παραπάνω πρόταση δεν αναιρεί το γεγονός πως στον εργασιακό σου χώρο θα εξακολουθήσει ο γνωστός πανικός της Παρασκευής…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, είναι σημαντικό σήμερα να ξεκουράσεις και να περιποιηθείς το σώμα και το μυαλό σου. Οπότε μην αναλωθείς σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή με τους συνεργάτες σου και μην πιέζεσαι να τα προλάβεις όλα στο μισό χρόνο. Ήπιοι ρυθμοί σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους νʼ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όταν η προσωπική σου ανασφάλεια συγκρούεται μετωπικά με την άγρια επαγγελματική καθημερινότητα και ταυτόχρονα συνειδητοποιείς πως κανείς δεν ακούει αληθινά τις απόψεις σου, ούτε σέβεται τις ιδέες σου, τότε τι κάνεις; Όχι, η ονειροπολήσεις και η απογοήτευση δεν είναι λύσεις! Θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ προτιμότερο να διαολοστείλεις μερικούς μερικούς...