Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 17 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ακόμη και αν ο προσωπικός σου χώρος δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι ή επιθυμείς να έχεις, δεν πρέπει να ξεχνάς τη σημασία του να διαθέτεις αυτά τα λίγα τετραγωνικά ιδιωτικότητας. Για τις επόμενες μέρες κάθε άλλο παρά σε ελκύει η προοπτική του ξέφρενου γλεντιού, αλλά το να έχεις λίγες ώρες περισσότερες να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις μόνος/η σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η προοπτική του εγκλωβισμού μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες αρκεί για να βγάλεις καντίλες σε κάθε σπιθαμή του δέρματος σου. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την προοπτική του νʼ αναγκαστείς να δουλέψεις περισσότερες ώρες από αυτές που είχες προγραμματίσει αρχικά. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος/η λοιπόν για να τελειώνεις σβέλτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τις μέρες που έρχονται καλείσαι να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ξεκούραση (σωματική και πνευματική) αλλά και να προετοιμαστείς για την επόμενη εβδομάδα που έρχεται στην δουλειά και θα είναι κυριολεκτικά κολασμένη! Good luck with that!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ακολουθούν τα τρία ΜΗΝ για τις επόμενες μέρες: 1. ΜΗΝ μείνεις μέσα στο σπίτι αγκαλιά με τη μοναξιά σου. Σήκωσε κι εσύ το τηλέφωνο, επικοινώνησε μʼ αυτόν/η που θες να βγεις! 2. ΜΗΝ αφήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις να απορροφήσουν περισσότερο από μια ώρα του ελεύθερου χρόνου σου. 3. ΜΗΝ μιλάς πολύ. Υπάρχουν και καλύτερα ρήματα/πράξεις: Αγκάλιασε, φίλα, χόρεψε, γέλασε, χάιδεψε, άγγιξε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όταν βρίσκεσαι μόνος/η σου έχεις απεγνωσμένα ανάγκη από παρέα. Όταν είσαι με παρέα έχεις απελπισμένα ανάγκη νʼ ανοίξει η γη να σε καταπιεί να διακτινιστείς κάπου που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι, φασαρία και φώτα. Κυκλοθυμία καλώς όρισες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι, ο κίνδυνος να διαλύσεις ότι έχεις μέχρι σήμερα φτιάξει (τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική σου ζωή) φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο κατώφλι σου. Το παράδοξο είναι πως μέρες σαν τη σημερινή περισσότερο σε τρομάζει η προοπτική να μείνουν όλα ίδια παρά το επικίνδυνο βήμα προς το άγνωστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όσο το μυαλό σου συνεχίζει να λειτουργεί στο φουλ, διεισδύοντας στην πραγματικότητα σαν χειρουργικό νυστέρι, θα έρχονται μέρες σαν τη σημερινή, που θα αισθάνεσαι τόσο σατανικά ευτυχής με τον εαυτό σου ώστε άνθρωποι (συνεργάτες, φίλοι ή και κάτι παραπάνω από…) που βιάστηκαν να σε απορρίψουν, θʼ αρχίσουν να επιστρέφουν πίσω για μια δεύτερη ευκαιρία. Τι θα κάνεις; Το «σατανικά» δίπλα στο «ευτυχής» δεν σου λέει κάτι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν σε λούζει κρύος ιδρώτας από αυτό το συνεχές γκαντέμιασμα όλων γύρω σου για το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον, το μόνο που έχεις να κάνεις μέρες σαν και τη σημερινή είναι να λειτουργήσεις σαν Τοξότης. Δηλαδή να πεις στον εαυτό σου: «Το μόνο που πάντα μου αρκούσε είναι να είμαι αποφασισμένος/η πως θα τα καταφέρω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Στο μικροσκόπιο σήμερα επαγγελματικές συνεργασίες, έσοδα – έξοδα αλλά και ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφο (για όσους/ες βρίσκονται σε σχέση). Ότι είναι κοινό (είτε λέγεται πορεία στη ζωή, είτε λογαριασμός στην τράπεζα, είτε επαγγελματικό συμφέρον) πρέπει συνεχώς να συζητιέται, να κρίνεται και να αναθεωρείται. Αλλιώς καταλήγουμε σε νοσηρές καταστάσεις... Έχεις νιώσει στο πετσί σου τι εννοώ, έτσι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Θα διευκόλυνε αφάνταστα μερικούς/ες συναδέλφους ή/και στενούς συγγενείς σου να σε δουν σήμερα να χάνεις την αυτοκυριαρχία και τον έλεγχο σου. Και πως μπορούν να το καταφέρουν; Να σου φορτώσουν λάθη για τα οποία η ευθύνη είναι κοινή και όχι αποκλειστικά δική σου, να σου κάνουν παρατηρήσεις κάθε δέκα λεπτά, να σε ζαλίσουν με παράπονα. Θα τους δώσεις τη χαρά να τη σκαπουλάρουν έτσι;