Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 14 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κράτα ένα αναμμένο βεγγαλικό στην ανοιχτή παλάμη κι αν σκάσει θα πάθεις έγκαυμα. Κράτα το ίδιο βεγγαλικό με κλειστή την παλάμη, και αποχαιρέτησε τα δάχτυλα σου. Τώρα αντικατέστησε το «βεγγαλικό» με τη λέξη «οργή» και σκέψου τι προτιμάς: να ξεσπάσεις ή να την κρατήσεις μέσα σου;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το μυαλό σου μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πατάει γκάζι όμως έχει μπλοκάρει το χειρόφρενο και τα λάστιχα απλά σπινιάρουν κι έχουν αρχίσει να καίγονται. Η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν αποφασίσεις να θέσεις μερικές προτεραιότητες και πρώτα απʼ όλα στη δουλειά! Φτιάξε πρόγραμμα άμεσα γιατί έχεις και μια κοινωνική ζωή να κοιτάξεις στη συνέχεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου... Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να νιώσεις την ενέργεια του σώματος σου να πέφτει ή συνδυαστικά με την κυκλοθυμία σου να έχεις και σωματικές αντιδράσεις. Εγώ θα πρότεινα πάντως να μιλήσεις ευθέως γιʼ αυτά που σε βασανίζουν. Πίστεψε με, θα βρεις πρόθυμα αυτιά αυτή τη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Λένε πως ο μεγαλύτερος φόβος ενός/μιας Παρθένου είναι να μην φανεί ανεπαρκής στα μάτια όσων περιμένουν από αυτόν/η, ένα αποτέλεσμα. Αν βρεθούν σήμερα κάποιοι που να σε κατηγορήσουν για τέτοια επαγγελματική συμπεριφορά μην χαμηλώσεις το βλέμμα. Φωτιά και τσεκούρι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όσο περισσότερο μπερδεμένος/η αισθάνεσαι μέσα σου (μάλλον γιατί συνειδητοποιείς πλέον πόσο δύσκολο είναι κόψεις δεσμούς με συγγενείς ή/και φίλους, όσο νοσηροί και αν είναι) τόσο περισσότερο μοιάζεις στη δουλειά σου με υστερικό/ή καριερίστα που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά για δύναμη, εξουσία, έλεγχο. Και μπορείς να φανταστείς πόσο συμπαθείς είναι τέτοιοι χαρακτήρες...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το μυαλό σου σκοτεινιάζει συχνά πυκνά από την ανασφάλεια που βλέπεις να επικρατεί γύρω σου. Προσπαθείς να προβλέψεις ποιο πιθανόν να είναι το χειρότερο σενάριο για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Χρειάζεσαι μια νότα ερωτικής έξαψης στη ζωή σου Σκορπιέ μπας και παρατήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας. As soon as possible λέμε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μπορεί σήμερα να σε κατηγορήσουν (ένας/μια συνεργάτης ή/και ο/η σύντροφος σου) πως είσαι σκληρός/η, αποστασιοποιημένος/η ή χωρίς συναισθήματα εξαιτίας της άρνησης σου να δίνεις σημασία σε παιδιάστικα τερτίπια. Ας πουν ότι θέλουν Αιγόκερε! Πλέον είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και κανενός άλλου. Και σʼ όποιον/α αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όλα σε σπρώχνουν να δώσεις μορφή και σχήμα στο ομιχλώδες συναισθηματικό σου τοπίο. Οι επόμενες μέρες συνοδεύονται από μεγάλη εσωτερική ενδοσκόπηση, ταξινόμηση του ποιοι άνθρωποι (συγγενείς, σύντροφος, συνεργάτες) είναι πιο σημαντικοί ώστε να βελτιώσεις στο επόμενο διάστημα σʼ αυτούς (οι άλλοι μπορούν να περιμένουν για την ώρα) και μια αίσθηση πως αν δεν πάρεις γρήγορα αποφάσεις ο χρόνος αυτών των σχέσεων θα εξαντληθεί... Τικ, τοκ, τικ, τοκ, τικ, τοκ...