Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 ΜΑΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, επανέλαβε μετά από εμένα περί τις 20 φορές: «Έχω δικαίωμα να ξεκουραστώ λίγο!»… Το γαμώτο της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν μερικές δεκάδες υποχρεώσεις απέναντι σʼ αυτό το δικαίωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι υπέροχα με την μοναδική σου ικανότητα να ανασύρεις όποτε θες προσωπικούς μηχανισμούς άμυνας και να κλείνεις έξω από το μυαλό και την ψυχή σου όσους/ες έχουν τη τάση να σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Κράτα γερά!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεις αυτές τις μέρες έναν υπόγειο πόλεμο ανάμεσα σ' εσένα και μερικούς/ες συναδέλφους ή τον/την προϊστάμενο/προϊστάμενη σου. Φαρμακερά βλέμματα, τεταμένη ευγένεια, ψυχρότητα. Κάτι ετοιμάζεις μου φαίνεται...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ωχ ποιος/α θα κάνει το λάθος σήμερα στη δουλειά να σου την πει; Προκαταβολικά τον/την συμπονώ για τη λεκτική καταιγίδα που πρόκειται να πέσει στο κεφάλι του/της. Κατά τα άλλα η κούραση της εβδομάδας έχει αρχίσει να φαίνεται και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δώσεις άμεσα μερικές ανάσες στο σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτές τις μέρες ίσως αισθάνεσαι να έχεις ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου ή ότι αξίζεις κάτι περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά (περισσότερο έχει μάλλον να κάνει με τη στασιμότητα που βιώνεις σʼ αυτούς τους τομείς). Την ίδια στιγμή όμως αυτή η πραγματικότητα σε αναγκάζει να κουράζεσαι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κι αυτό το τελευταίο δεν θα σου βγει σε καλό...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ίσως αισθάνεσαι αυτές τις μέρες πως θα ήταν όλα πιο εύκολα στη ζωή σου αν δεν ήσουν σε σχέση - λες και δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα σου τα βράδια. Για τους/τις ελεύθερους/ες οι εντάσεις με συναδέλφους ή φίλους δεν αποκλείονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κοιτώντας στον καθρέφτη ένας/μια Υδροχόος, συνήθως κάπου θα σταθεί για να τα ψάλλει στον εαυτό του/της, κάποια ατέλεια στα χαρακτηριστικά ή στην συμπεριφορά του/της θα κατηγορήσει. Εκτός ίσως από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις άφοβα να εστιάσεις σε αυτά τα κομμάτια του εαυτού σου που γουστάρεις με τρέλα. Και φουσκώνεις σαν παγώνι γιʼ αυτά... (Μην ανησυχείς, δεν θα βγει παραέξω. Θα το ξέρουμε μόνο οι δυο μας.)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, ποιος θα σου το έλεγε πως θα έφτανε η μέρα που η εργασία θα σου φαινόταν σωτήρια μπροστά στην ένταση και το ανικανοποίητο της προσωπικής σου ζωής. Κι όμως, κι όμως...