Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ' αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα "Που τραβάει η ζωή μου;"

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας... Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, βάλε και καμιά γκαρίδα στους γονείς σου ή/και σε μερικούς/ες φίλους/ες που προσπαθούν με κάθε αφορμή να σε πανικοβάλλουν για την οικονομική σου ασφάλεια (1ος γύρος επαναφοράς στον γνήσιο εαυτό σου).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που ξυπνάς και μπορείς να διαισθανθείς ακαριαία τα αισθήματα, τους προβληματισμούς, τις εντάσεις των γύρω σου. Για να μην παρανοήσεις πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις. Λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ' αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως κι εσύ ο ίδιος/η ίδια συχνά ασφυκτιείς μέσα στο υπέρμετρο ρεαλισμό σου, όμως μέρες σαν τη σημερινή είναι ακριβώς η συνέπεια και η σοβαρότητα στο χώρο εργασίας σου που εκτοξεύουν την αυτοεκτίμηση σου. Και τότε είναι που μαγνητίζεις με την αύρα σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση από μέρους σου να αποδείξεις πως ακόμη και στη δυσκολότερη ψυχολογικά περίοδο σου δεν θα μείνεις ούτε μέτρο πίσω στο κυνήγι των επαγγελματικών σου στόχων, δεν μπορεί παρά να είναι ένα υπέροχο νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τρελή ιδέα να σου έχει καρφωθεί: αν ζεις έντονα, ακούγοντας το ένστικτο σου και χωρίς να σκέφτεσαι εξαντλητικά, ό,τι και να συμβεί στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή εσύ θα επιβιώσεις διάολε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, αν οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι σήμερα έχουν διάθεση νʼ ακούσουν την άποψη σου και να συζητήσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, έχει καλώς. Αν όμως απέναντι σου έχεις δίποδα ντουβάρια, απλά αποχώρησε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Εξωτερικά ναι, δείχνεις κοινωνικός/η και σε φάση που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Κράτα το αυτό και μη το χάσεις γιατί είναι το μόνο που έχεις να αντιπαραθέσεις στο εκρηκτικό μίγμα οικονομικής ανασφάλειας/επίπονης αυτοκριτικής για τις επαγγελματικές επιλογές σου. Ο μόνος εχθρός σήμερα είναι ο εαυτός σου. (Κι επειδή ξέρω τι θα πεις τώρα, απαντάω: Όχι, Υδροχόε δεν είναι κάθε μέρα αυτός ο εχθρός!)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.