Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ Μ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 1 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αποφύγεις έναν καυγά μέσα στο σπίτι ή να απαντήσεις στα νεύρα του/της συντρόφου σου με απάθεια. Καλύτερα ένας μικρός τσακωμός τώρα παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ποιος είδε τους/τις Δίδυμους και δεν τους φοβήθηκε σήμερα! Ματάκι που γυαλίζει επικίνδυνα και νεύρα που δεν τρέμουν απλώς, τραντάζονται! Μια αφορμή ψάχνεις. Μια τοσοδούλα αφορμή… Και μετά; Σοκ και Δέος…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σήμερα είναι εξαιρετική μέρα να φλέρταρες λίγο παραπάνω, έστω και αν δεν σε ενδιαφέρει αληθινά κάποιος/α. Έτσι για να μην σκουριάσεις! Και ποτέ δεν ξέρεις...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την προοπτική του νʼ αλλάξεις τρόπο προσέγγισης ή σκέψης για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τις εντάσεις στις σχέσεις με κάποιους/ες συναδέλφους σου. Και μάλιστα πρέπει να βιαστείς γιατί πάλι σήμερα προβλέπεται θυελλώδης μέρα. Α και κάτι ακόμη: δεν πιστεύω να μπερδεύουμε πάλι την ερωτική με την επαγγελματική μας ζωή;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, αν είσαι σε σχέση ή εν μέσω ενός ερωτικού παιχνιδιού που πιθανόν να καταλήξει σε μια, πρόσεξε σήμερα γιατί καθετί που λες μπορεί να ακούγεται παρεξηγήσιμο ή να δώσει αφορμές για εντάσεις/συγκρούσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Η μέρα ξεκινά ξανά με αυτή τη γνωστή αμυντική διάθεση και την αίσθηση πως όλοι και όλα εκεί έξω απειλούν την ψυχική σου ηρεμία. Ευτυχώς που καθώς θα πέφτει το βράδυ θʼ αρχίσεις να επανέρχεσαι στην γνώριμη κοινωνική σου διάθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, χρειάζεται να καταβάλεις υπερπροσπάθεια για να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η σήμερα στην εργασιακή σου ρουτίνα. Το κακό με το μυαλό σου είναι πως μπορεί να ταξιδεύει στην άλλη άκρη της Γης ενώ το σώμα σου παραμένει κολλημένο στην καρέκλα του γραφείου. Και δυστυχώς ο/η προϊστάμενος σου μπορεί να δει μόνο το δεύτερο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, όταν πιέζεσαι να βγεις έξω ή να δεις κόσμο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα περάσεις καλά ό,τι κι αν συμβεί. Ποτέ δεν ήσουν παιδί της συνήθειας και της υποχώρησης, μην γίνεις σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήνεις αναπάντητες τις προκλήσεις για καυγά του/της συντρόφου σου ή ενός/μιας συνεργάτη/συνεργάτιδας. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν και μάλιστα θα φροντίσεις να ματώσουν τόσο που να περάσει ένας μήνας για να το ξανασκεφτούν! Ε μα πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αρχίσεις να χαλάς τον προγραμματισμός της μέρας σου ή να καθυστερείς με τις υποχρεώσεις σου γιατί μερικοί γύρω σου (παιδιά ή γονείς, σύντροφος ή φίλοι) έχουν μάθει να σηκώνουν το τηλέφωνο και να σε πρήζουν όποτε τους τη βαρέσει. «Ο συνδρομητής που καλέσατε έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο…»

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, όσο περισσότερο σε πιέζουν στη δουλειά, τόσο καταπίνεις, υποχωρείς κι ανέχεσαι τα πάντα. Σου συνιστώ να ξεσπάσεις τα νεύρα σου (ό,τι συνέπειες και αν έχει αυτό) γιατί στο τέλος θα αρρωστήσεις.