Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τα hairstyles των stars που άφησαν εποχή..

Τα hairstyles των stars που άφησαν εποχή..
Από τις αυστηρές μπούκλες της Ρίτα Χέιγουορθ μέχρι το ανέμελο χτένισμα της Τζένιφερ Άνιστον την δεκαετία του ’90, οι σταρ συνεχίζουν να δημιουργούν τάσεις μέσα από το προσωπικό τους στυλ.
Κάθε δεκαετία έχει το δικό της icon που με το χαρακτήρα και το μοναδικό του στυλ αφήνει εποχή. Δες τις γυναίκες που καθιέρωσαν τα πιο trendy hairstyles ανά δεκαετίες.

Ρίτα Χέιγουορθ:

Όλη η μαγεία και η λάμψη του παλιού Χόλυγουντ αντικατοπτρίζεται στο σαγηνευτικό στυλ της Ρίτα Χέιγουορθ. Οι vague καλοσχηματισμένες μπούκλες της παρέμειναν super trend τουλάχιστον για μια δεκαετία, ενώ πολλές celebrities του σήμερα ποντάρουν σε χτενίσματα εμπνευσμένα από το απόλυτο icon για να λάμψουν σο κόκκινο χαλί.
Όντρεϊ Χεπμπορν:

Ξεχώρισε για την μικροκαμωμένη σιλουέτα της και τα καστανά μαλλιά της. Ενώ ο κόσμος είχε συνηθίσει να θαυμάζει τις ντίβες της εποχής με  τις μακριές , ξανθές μπούκλες τους, η Όντρεϊ κάνει τη διαφορά και λανσάρει ανδρική κουπ με αφέλειες πάνω από τα φρύδια. Κομψό και διαχρονικό, το χτένισμα του fashion icon παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο ιδιαίτερα hairstyles.
Twiggy:

Το στυλ της, τα κοντά μαλλιά της, το μακιγιάζ της δημιούργησαν τάσεις από το 1960 μέχρι και σήμερα. Το πολύ κοντό χτένισμα με την μεγάλη φράντζα ονομάστηκε pixie haircut και αποτελεί το μεγαλύτερο hair trend των τελευταίων δεκαετιών. Μεγάλοι οίκοι μόδας εμπνεύστηκαν από το στυλ της Twiggy και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα.
Πρισίλα Πρίσλεϊ:

Οι γυναίκες στις αρχές των 70’s λάτρεψαν τη φωνή και τις κινήσεις του Έλβις αλλά και το λουκ της Πρισίλα. Τα χτενίσματα με έξτρα όγκο εμφανίζονται για πρώτη φορά και οι γυναίκες ξετρελαίνονται!
Cher:

Μετά από αρκετές δεκαετίες όπου οι μπούκλες και ο όγκος έχουν γίνει super trend, η Cher εμφανίζεται με μακριά μαύρα μακριά μαλλιά super straight. Προφανώς το χτένισμά της γίνεται τάση και εξακολουθεί να εμπνέει τους μεγαλύτερους hairstylist.
Φάρα Φόσετ:

Ένα αισθησιακό pin-up girl που γίνεται η επιτομή της θηλυκότητας στα τέλη του 1970. Οι σαντρέ ανταύγειες, το φιλαριστό κούρεμα και οι ανάλαφρες μπούκλες της αγαπήθηκαν από γυναίκες κάθε ηλικίας για τουλάχιστον μια δεκαετία.
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ:

Η περμανάντ είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο hairstyle των κοριτσιών της δεκαετίας του 1980. Έντονα φρύδια και super extra όγκος στα μαλλιά ήταν οι βασικές έγνοιες των γυναικών της εποχής παγκοσμίως.
Τζένιφερ Άνιστον:

Μετά την τεράστια επιτυχία της στη σειρά «Φιλαράκια», η Άνιστον έγινε "το κορίτσι της διπλανής πόρτας". Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το συγκεκριμένο χτένισμα ονομάστηκε «The Rachel» και έγινε super trend την δεκαετία του 1990.
 faysbbok.gr