Εκτέλεση
Αφήνουμε το σπανάκι έξω να ξεπαγώσει και αφού έρθει στη θερμοκρασία περιβάλλοντος το στύβουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά του. Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ένα ταψί και την τρυπάμε με ένα πιρούνι παντού. Ανάβουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα και όταν φτάσει στη θερμοκρασία αυτή ψήνουμε τη σφολιάτα για 10 λεπτά στην πάνω σχάρα. Καθώς ψήνεται η σφολιάτα βάζουμε το σπανάκι στο μούλτι με το γάλα, τη μισή φέτα, τα αυγά αν θέλετε βάζετε και δυόσμο και τα χτυπάμε, αλλά όχι τόσο ώστε να γίνει νιανιά εντελώς το σπανάκι.
Βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο, την πατάμε για να καθίσει μιας και θα έχει σίγουρα φουσκώσει και βάζουμε με ένα κουτάλι τη γέμιση από πάνω. Πάνω της σκορπίζουμε το υπόλοιπο τυρί σε κομματάκια και πασπαλίζουμε το άνηθο και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά ακόμα μέχρι να πήξει η γέμιση και σερβίρουμε σε κομμάτια.
1 φύλλο σφολιάτας
400γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
200γρ. φέτα
2 αυγά
150γρ. γάλα
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέ