Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Δ.Καμπόσος για τη δημοσκόπηση: "Κάθε εταιρία που τηρεί την δεοντολογία δεν αμφισβητείται από εμάς"


Δελτίο τύπου
Δημοτικής Παράταξης
"Αλλαγή Πορείας"

Αναφορικά με τη δημοσκόπηση που διενεργείται αυτήν την εποχή στο δήμο Άργους Μυκηνών σημειώνουμε τα εξής:

Το τελευταίο διάστημα γίναμε δέκτες πληροφοριών από πολλούς πολίτες ότι αυτήν την περίοδο διενεργείται δημοσκόπηση στο δήμο Άργους Μυκηνών.

Κάθε δημοσκόπηση η οποία τηρεί τους κανόνες της επιστήμης και καταγράφεται με τις επιστημονικά αποδεκτές μεθόδους, όπως αυτές αναφέρονται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Κοινής Γνώμης και Έρευνας Αγοράς (ICC/ESOMAR) και του κώδικα δεοντολογίας του Συλλόγου Εταιρειών ∆ημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς.


(Σ.Ε.∆.Ε.Α.), όπως εκάστοτε ισχύουν, είναι για εμάς εκ των προτέρων αποδεκτή και δεν έχουμε λόγο αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων της.

Με την αναγγελία της είδησης για την διενέργεια της δημοσκόπησης αναζητήσαμε, όπως είναι φυσικό, τον φορέα ή πρόσωπο που έχει δώσει την εντολή για τη δημοσκόπηση. Η ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρεία ALCO, η οποία δήλωνε στους δημότες μας ότι είναι η εταιρεία που διενεργεί τη δημοσκόπηση, ήταν ότι πρώτον η δημοσκόπηση πράγματι διενεργείται από την εν λόγω εταιρεία και δεύτερον την έχει παραγγείλει μεγάλο ειδησεογραφικό site της Πελοποννήσου, κάτι το οποίο θα γίνει και για άλλους μεγάλους δήμους της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε τα εξής:

«Πιστεύω ότι ο κόσμος του δήμου Άργους Μυκηνών έχει μνήμη και κρίση. Γνωρίζει σε πια εποχή και τις συνθήκες που είμαι Δήμαρχος και τον καθημερινό μου αγώνα προς όφελος των πολιτών. Πιστεύω ότι ο λαός θα τα υπολογίσει όλα αυτά και θα μου δώσει απλόχερα τη στήριξη του. Η εταιρεία που κάνει την έρευνα είναι πολύ μεγάλη και από τις πλέον αξιόπιστες στην Ελλάδα. Με αυτή την εταιρεία είχα μετρηθεί και πριν τις εκλογές του 2010 και είχε προβλέψει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ των εκλογών!!!!

Δεν θα ήθελα βέβαια να σας θυμίσω τι έλεγαν ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ... όπως «ψεύτικο», «χειραγωγώ το εκλογικό σώμα», τελικά δημοσίευσαν ένα ψεύτικο δικό τους...

ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Το ίδιο επιχειρούν και τώρα, τα ίδια θα πουν αν πραγματικά ο λαός έχει δώσει σε μένα τη στήριξή του. Τώρα όμως δεν είναι η ώρα των εκλογών αλλά η ώρα της προσπάθειας.

Οι εκλογές είναι πολύ μακριά - με τη φημολογούμενη μετάθεση το 2015 - και έως τότε θα έχουμε τελειώσει και όλα τα μεγάλα έργα που έχουμε προγραμματίσει. Ξέρω πως αυτά βέβαια που λέω, στεναχωρούν αυτούς που είναι απέναντι στο δήμο μας, όμως αδιαφορώ τελείως για αυτούς, το μόνο που με νοιάζει ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.»