Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Συννεφιά και Αφρικάνικη σκόνη στην Αργολίδα

Με τον καιρό να ευνοεί την μεταφορά σκόνης, η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της Αργολίδας είναι αυτή που βλέπετε και στην εικόνα από την πόλη του Ναυπλίου.


Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Άργους σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Για αύριο Δευτέρα 8/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.