Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πανσέληνος, Παλαμήδι και ...Πλιάτσικας ενθουσίασαν το κοινό στο Ναύπλιο

 Περίπου δυο χρόνια απουσίας από τους χειμερινούς χώρους και τα θέατρα, ήταν μια καλή αφορμή για τον Φίλιππο Πλιάτσικα να ξαναδεί τα τραγούδια του κάτω από το φως της Πανσελήνου και με φόντο το Παλαμηδι και το Ναυπλιώτικο κοινό που γέμισε την πλατεία Συντάγματος.

 
Υπάρχει ανάγκη για επαναπροσδιορισμό σ’ αυτές τις εποχές, ακόμα και σε τραγούδια που υπάρχουν μέσα στο χρόνο για πάνω από 2 δεκαετίες.. Η μπάντα αποτελείται από 4 σολίστες μουσικούς. Στα τύμπανα και τα κρουστά ο Αλέξης Αποστολάκης, ακουστικό μπάσο Μιχάλης Καλκάνης, πιάνο Γιώργος θεοδωρόπουλος, βιολί Μιχάλης Βρέττας . Είναι η καλύτερη παρέα γι αυτό το μουσικό ταξίδι και τον επαναπροσδιορισμό.
 Όσο ζωτική είναι η ανάγκη μας για συνευρέσης (στις οποίες ο Φίλιππος στάθηκε τυχερός, με τις ουσιαστικές συνεργασίες που έκανε κι εξακολουθεί να κάνει) άλλο τόσο ζωτική είναι και η ανάγκη μας, να ξαναβρούμε τα δικά μας πιο προσωπικά ζητούμενα.
 
Με οδηγό λοιπόν αυτές τις ανάγκες, τις αφορμές και τις ελπίδες, ταξιδεύει σε κάποιους επιλεγμένους χώρους της χώρας, με βασικό στόχο να υπάρχει ψυχική ανάταση, πάνω και κάτω απ τη σκηνή και να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι …γίνεται κι αλλιώς….