Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

8ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “ΑΤΡΕΥΣ”

  Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους–Μυκηνών και Επιδαύρου, συνδιοργανώνουν το 8ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή της Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.

Στα τουρνουά που είχαν διεξαχθεί τα επτά προηγούμενα χρόνια, εκτός από τις ομάδες τις Αργολίδας είχαν πάρει μέρος ομάδες από την Ελλάδα όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Απόλλωνας Αθηνών, ο Ατρόμητος Αθηνών. Η διεθνής απήχηση του τουρνουά είχε σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό όπως η Εθνική ομάδα Παίδων της Ολλανδίας, η Arsenal FC, η Valencia, η Nottingham Forest αλλά και ομάδων από την Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Κύπρο. Το «8Ο ATREUS PREMIER CUP» δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διαγωνιστούν με τους καλύτερους νεαρούς αθλητές του κόσμου σε εξαιρετικά γήπεδα και είναι βασισμένο στο ταλέντο των αθλητών σε διαφορετικές ηλικίες.

Ήδη για φέτος είναι προσκεκλημένες ομάδα απ’ την Ολλανδική ή Ρωσική Superleague, ο Παναθηναϊκός, η Arsenal FC Southeast Elite Academy, η Skola Nogometa Virovitica (Κροατία), Ακαδημίες Ποδοσφαίρου απ’ την Ανατολική Ευρώπη, καθώς και σύλλογοι της Ελληνικής Super League και η Μικτή ΕΠΣ Αργολίδας.

Στο 8ο ATREUS PREMIER CUP, θα υπάρχουν ανιχνευτές ταλέντων (scouts), για λογαριασμό της Arsenal FC. Επίσης θα παρευρίσκονται ανιχνευτές ταλέντων, απ’ τις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία, από συλλόγους που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των δυο πρώτων κατηγοριών (Α’ και Β’ Εθνική). Τα ονόματα των scouts, θα ανακοινωθούν με Δελτίο Τύπου, δέκα ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Ειδικά για την ηλικιακή ομάδα U13 (2001), οι ανιχνευτές ταλέντων της Arsenal FC, θα επιλέξουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους συμμετέχοντες του 8ο ATREUS PREMIER CUP, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν προπονητικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη της Arsenal FC, την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Απριλίου, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Οι διακριθέντες του Camp, θα κληθούν να συμμετέχουν στο Τελικό Camp Αξιολόγησης της Elite Ακαδημίας της Arsenal FC, για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το Camp, θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη (31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013), χωρίς χρέωση για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Εγκαταστάσεις / Γήπεδα

Το 8ο τουρνουά Ατρέας θα λάβει χώρα σε 10 γήπεδα (11x11) στην περιοχή της Αργολίδας :

Φυσικό χόρτο:

1. Άργος
2. Ναύπλιο3. Κουτσοπόδι

4. Νέα Κίος

Τεχνητός χλοοτάπητας:

1. Τίρυνθα
2. Αγία Τριάδα (2 γήπεδα)
3. Κιβέρι
4. Δρέπανο
5. Λυγουριό

Ηλικιακές κατηγορίες

Γεννηθέντες το 1996-97 (11x11 – 2x35’ – μπάλα N. 5)
Γεννηθέντες το 1998-99 (11x11 – 2x30’ – μπάλα N. 5)
Γεννηθέντες το 2000-01 (9x9 – 2x25’ – μπάλα N. 4)
Γεννηθέντες το 2002-03 (7x7 – 2x20’ – μπάλα N. 4)
Γεννηθέντες το 2004-05 (5x5 – 2x20’ – μπάλα N. 4)


Ενδεικτικό Πρόγραμμα Τουρνουά

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2013

12:00 – 14:00
Άφιξη στο ξενοδοχεία

14:30 – 15:15
Τεχνική σύσκεψη με τους προπονητές και την οργανωτική επιτροπή

15:30 – 16:00
Τελετή Έναρξης & Παρέλαση

16:30 – 20:00
Αγωνιστικό πρόγραμμα (Φάση ομίλων)

21:00
Βραδινό

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2013

08:00
Πρωινό

10:30 – 12.00
2η αγωνιστική (Φάση ομίλων)

12:30
Μεσημεριανό

14:00 – 20.00
3η αγωνιστική (Φάση ομίλων)

21:00
Βραδινό

Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2013

07:30
Πρωινό

09:00 – 13:00
Τελικοί αγώνες

13:00 – 13:30
Τελετή λήξης

14:00
Αναχώρηση

Διαμονή


Όλοι οι συμμετέχοντες θα διαμένουν σε 3κλινα δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3ων και 4ων αστέρων στην περιοχή της Αργοναυπλίας.

Γονείς: Η οργανωτική επιτροπή έχει την δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να κάνει κράτηση σε 3,4,5* ξενοδοχεία κατά την διάρκεια της παραμονή σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διατροφή


Οι ομάδες θα σιτίζονται στα ξενοδοχεία διαμονής βάσει προγράμματος που θα εκπονηθεί από την διοργανώτρια αρχή και θα είναι σύμφωνο με τις ώρες των αγώνων της ομάδας.

Πρώτο γεύμα: Βραδινό, Τελευταίο γεύμα: Πρωινό.

Μετακινήσεις

Η πρόσβαση στην Αργολίδα γίνεται από αυτοκίνητο ή λεωφορείο διαμέσου της Εθν. Οδού. Η πόλη του Ναυπλίου βρίσκεται 145χλμ μακριά από την Αθήνα (1,5 ώρα οδηγώντας). Επιπρόσθετα μπορεί να μετακινηθείτε με τα ΚΤΕΛ από Αθήνα και Πάτρα. Οι εσωτερικές μετακινήσεις από και προς τα γήπεδα των αγώνων για τις ανάγκες του τουρνουά καλύπτονται από την διοργανώτρια. Οι μετακινήσεις από και προς την έδρα-πόλη των σωματείων, στις εγκαταστάσεις του τουρνουά επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Στην περίπτωση ομάδων που θέλουν να κανονίσουν την μετακίνησή τους από και προς την Αργολίδα η οργανωτική επιτροπή θα μπορούσε να μεριμνήσει γι αυτήν με το ανάλογο κόστος.

Αξιοθέατα


Γεμάτη ζωή, ευλογημένη με όμορφη θάλασσα και γόνιμη γη, η Αργολίδα αγαπιέται και φημίζεται για τα αγαθά και τις ομορφιές της. Με αρχαιολογικά μνημεία παγκόσμιας φήμης και σπουδαιότητας όπως την Αρχαία Επίδαυρο και τις Μυκήνες, και πολλά άλλα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε, όπως το Κάστρο του Παλαμηδιού, το Αρχαίο Θέατρο Άργους, το Μπούρτζι και το Λαογραφικό Μουσείο Πελοποννήσου, η Αργολίδα συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ομορφιά, τη γνώση με την περιπέτεια, το παρελθόν με το παρόν.



Όροι & Προϋποθέσεις


· Οι ομάδες κάθε κατηγορίας τοποθετούνται σε ομίλους των 4ων όπου η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις από μία φορά.

· Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο. εκτός των κανονισμών που θα αναφέρονται ξεχωριστά στην προκήρυξη των αγώνων.

· Για οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής η κάθε ομάδα θα ενημερωθεί εκ των προτέρων.

· Η επιτροπή των αγώνων έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει το σύστημα διεξαγωγής σύμφωνα με τον αριθμό των συμμετοχών.

· Οι αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν ανεξαρτήτως του αριθμό των ομάδων σε κάθε όμιλο.

Ταυτοποίηση συμμετεχόντων


· Την ημέρα άφιξης (κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης) η κάθε ομάδα οφείλει να παρουσιάσει αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δελτίο αθλητού της ΕΠΟ ή πιστοποιητικό γέννησης (με φωτογραφία και θεώρηση από Κ.Ε.Π.) για όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο τουρνουά.

· Ο κάθε υπεύθυνος του συλλόγου οφείλει να αποστείλει στην διοργανώτρια αρχή πριν την έναρξη του τουρνουά την λίστα με τις συμμετοχές την οποία θα πρέπει να έχει φωτοτυπήσει και να την φέρει μαζί του πριν από κάθε παιχνίδι.

· Ποδοσφαιριστής που δεν θα αναγράφεται στην αρχική λίστα ή δεν θα αποδεικνύεται η ηλικία του δεν θα μπορεί να συμμετάσχει.

· Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για κάθε ομάδα είναι 14 ενώ ο μέγιστος 20. Για τους γεννηθέντες 2002-2003 και 2004-2005, ο αριθμός συμμετοχών είναι 10-12 άτομα.

· Θα αποσταλεί αναλυτική προκήρυξη των αγώνων μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών.

Απονομές


Διπλώματα συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. Το κύπελλο της διοργάνωσης θα δοθεί στην νικήτρια ομάδα της κάθε κατηγορίας. Τέλος θα βραβευτεί ο MVP της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Ιατρική κάλυψη


Στα γήπεδα καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων θα παρευρίσκεται γιατρός για τις A’ Βοήθειες. Επιπλέον κοντά στα γήπεδα διεξαγωγής του τουρνουά υπάρχει τουλάχιστον ένα Γ. Νοσοκομείο όπως του Άργους και του Ναυπλίου καθώς επίσης και ιατρικά κέντρα σε μικρότερες πόλεις όπου διεξάγονται αγώνες του τουρνουά

Επιπρόσθετα γεγονότα

Τελετή έναρξης, Τελετή λήξης και προβολή ταινιών. Διαγωνισμός Goalkeeping Skills, στην πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου.

Πληροφορίες


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε είτε στις ιστοσελίδες μας www.epsarg.gr & www.tournamentsingreece.com είτε να απευθυνθείτε στον κ. Ραδίση Νικολά στο τηλ. +30 6985711918 και στο nradisis@winningsports.eu. Ακολουθεί η αίτηση συμμετοχής για την παρουσία της ομάδας σας στην διοργάνωση.