Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης παράδοσης. Σήμερα είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που ψάχνεις ένα χάδι για να γιατρέψει τις πληγές σου που μόνος/η σου άνοιξες...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δεν είναι και τόσα πολλά αυτά που χρειάζεσαι. Λίγη ηρεμία και ελεύθερο χρόνο για να προσέξεις τον εαυτό σου, να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνεις δέκα φορές κάτι για να σε καταλάβουν στη δουλειά και ένα τρυφερό χάδι πριν πέσεις για ύπνο. Τι να πω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, καθώς σήμερα η επιμονή και το πείσμα σου θα αγγίξουν ρεκόρ υψηλών τιμών, ο μόνος τρόπος να αποφύγεις συγκρούσεις και τσακωμούς είναι να αποφεύγεις εκείνους/εκείνες που ψάχνονται συνήθως για καυγά. Αν θες να το κάνεις επιδεκτικά κιόλας, κανένα πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, αφού είναι αδύνατο σήμερα να κλείσεις το συναισθηματικό σου ραντάρ, τουλάχιστον γίνε επιλεκτικός/η σε ποιους/ες επιτρέπεις να σʼ απασχολούν. Μην φτάσουμε και στα όρια του πονοκεφάλου, ΟΚ?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα το στοίχημα είναι να καταφέρεις να κλείσεις τον κόσμο έξω από εσένα. Να ακούς, χωρίς να βυθίζεσαι στα προβλήματα των άλλων. Να δουλεύεις χωρίς να περισπάσαι και να πέφτεις ψυχολογικά στην πρώτη παρατήρηση/παράπονο. Α κι αν είσαι σε σχέση, να μιλάς ελάχιστα και να αγκαλιάζεις περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Φιλία για έναν Αιγόκερω δεν είναι καθημερινές συναντήσεις για καφεδάκια ή ποτάκι ή έστω μια ισότιμη σχέση με αμοιβαίες υποχρεώσεις. Φιλία είναι να μπορώ να σε πληγώσω με την ειλικρίνεια μου, να μπορώ να σε βρίσω για τις βλακείες σου, να μπορώ να σου θυμώσω για την απουσία σου. Σήμερα να θυμάσαι πως έτσι ορίζεις τη φιλία ακόμη και αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θυμώνει – βρίζει – πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Πω πω! Κάνεις τζιζ από την ένταση σήμερα! Σε αγγίζει κάποιος/α φιλικά και πετάγεσαι σαν νίντζα έτοιμος/η να κόψεις κεφάλια! Μια μικρή παρατήρηση από τον/την προϊστάμενο/η σου και μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη ή να φέρεις τον 3ο Παγκόσμιο. Για να μην αρχίσω να συνταγογραφώ ηρεμιστικά, άρχισε να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, όσο περισσότερο οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί στο Σιβηρικό χειμώνα, τόσο πιο γρήγορα θα αγγίζεις τα όρια της έκρηξης και θα ψάχνεσαι για καυγάδες με κάθε αφορμή. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ψάχνεις θύμα για να ξεσπάσεις. ΥΓ.: Πίστεψε με αν καταπιείς ξανά την ένταση θα είναι χειρότερα!