Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πολλοί/ες Ταύροι θα περάσουν τις επόμενες μέρες από φάση εργασιοθεραπείας, οργάνωσης της δουλειάς τους και του χρόνου τους. Αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες, φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τα χρώματα της διασκέδασης, όμως σίγουρα θα ελαττώσεις δραστικά το χρόνο που της αφιερώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ο Πλούτωνας δουλεύει σε περισσότερα από ένα project όσο βρίσκεται στον 8ο οίκο σου. Από τη μια αλλάζει (επίπονα ίσως) την αίσθηση της μονιμότητας της συναισθηματικής και υλικής πραγματικότητας. Από την άλλη μεταμορφώνει τη σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά και τα κανάλια που διοχετεύεις την λίμπιντο σου όταν δεν βρίσκεις ανοιχτή τη διέξοδο του σεξ. Αυτές τις μέρες επανέρχονται πολλά από αυτά το θέματα στη ζωή σου απαιτώντας πειστικές απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κάθε φορά που θες την ησυχία σου να ορμούν όλοι οι γνωστοί/φίλοι/συνεργάτες κατά πάνω σου σαν κοράκια για να σου πουν τα προβλήματα τους; Είδες τι παθαίνεις για να είσαι καλοσυνάτος/η στη καθημερινότητα σου;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αγαπητέ/η Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι σήμερα η παρανοϊκή παρόρμηση να στήσεις τον εαυτό σου στον τοίχο και να του ανοίξεις πυρ με όλα τις κατηγορίες που μπορείς να του σούρεις για την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομική (αλλά και τη συναισθηματική) σου πραγματικότητα, σε παρακαλώ βούλωσε την εσωτερική φωνή σου! Με το να αιμορραγείς τον εαυτό σου, απλά τον εξαντλείς περισσότερο. Κι αυτό είναι απλά ηλίθιο. Με εκτίμηση Ο αστρολόγος σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι, ΟΚ, το καταλάβαμε. Θες να περάσεις τη μέρα με φίλους και οικείους. Δεν θες να δεις την είσοδο της δουλειάς ούτε ζωγραφιστή. Όμως τι να κάνουμε τώρα; Να τρέξουμε τα ρολόγια για να έρθουν οι επόμενες διακοπές από σήμερα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ναι, εντάξει θα μπορούσαν να' ναι και καλύτερα τα νέα. Σίγουρα για τις επόμενες μέρες θα είσαι λίγο στο χάσιμο, θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου, θα κουράζεσαι γρηγορότερα και θα σε ικανοποιούν όλο και λιγότερα απ' αυτά που έχεις κατακτήσει. Στα συν όμως ότι το δολοφονικό σου βλέμμα βαθαίνει και σκοτεινιάζει, οπότε θα' ναι πιο εύκολο να σ' αφήνουν στην ησυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Κοίτα να δεις σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει: να σε προτρέπω/πιέζω εγώ (ποιος, εγώ;!!) να χαλαρώσεις λίγο το άγχος σου και να βρεις πάλι τον κοινωνικό σου εαυτό! Πόσο δύσκολες βλέπεις να μου το κάνεις τις επόμενες μέρες; Ξέρεις ότι απεχθάνομαι να σου βάζω τις φωνές, οπότε για να συνερχόμαστε λάου λάου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Τι να προσέξεις τις επόμενες μέρες για να κυλήσουν όλα ομαλά: 1) Τις αντιδράσεις σου απέναντι στους γονείς σου, που μπορούν να ανάψουν τη σπίθα ενός τσακωμού ακαριαία. 2) Αν χρειαστεί να εργαστείς, φρόντισε να το κάνεις σε ώρες που δεν προορίζονταν για τον/την σύντροφο σου ή κάνε ένα συμβιβασμό τέλος πάντων για να σε χαρεί κι εκείνος/η λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σήμερα πιθανόν θα αισθάνεσαι εξοργισμένος/η με την αδυναμία σου να ακολουθήσεις κατά βήμα τον προγραμματισμό που μόνος/η σου θέτεις για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Μια ερώτηση: μήπως συστηματικά κάνεις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις για τους ρυθμούς που μπορείς να δουλεύεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών... Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.