Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου! Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οι συγγενείς μας έχουν ένα κακό συνήθειο: να χώνουν τη μύτη τους σε ζητήματα που δεν τους αφορούν ή ακόμη χειρότερα να μας φορτώνουν δικά τους προβλήματα που εμάς δεν μας απασχολούν στο ελάχιστο. Αν σήμερα το δεις να σου 'ρχεται, έχεις το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις ό,τι μέσο διαθέτεις για να τους πείσεις. Μόνο αν το παίξεις τρελός/η θα γλιτώσεις από δαύτους μου φαίνεται...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Να πιεις ώσπου να νιώσεις πως ξεχνάς την ρουτίνα σου (Να μην οδηγείς όμως!!), 2) Να γκρινιάζεις για την ακαταστασία των πιατικών και των υπόλοιπων αντικειμένων στο σπίτι, 3) Να κάνεις εργασιοθεραπεία. Και απαγορεύεται: Να οδηγείς! Στο ξανάπα νομίζω.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Η νύχτα σου να τελειώνει το επόμενο πρωί... 2)...με καλή παρέα σε ένα καλό στέκι της πόλης σου... 3)... και να πάρεις σπίτι σου εκείνον/η που ονειρεύεσαι μια νύχτα μαζί του/της. Και απαγορεύεται: Να κάνεις τα παραπάνω έχοντας πιεί σε σημείο καταστολής κάθε εγκεφαλικής δραστηριότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να σε απασχολεί η καριέρα σου ακόμη και αν δεν δουλεύεις!, 2) Να επισκεφθείς εκείνο το μαγαζί/εστιατόριο/γκαλερί που εδώ και καιρό επιθυμείς, 3) Να κλείσεις το κινητό κατάμουτρα στη μάνα σου μετά την 5η κλήση ανά ώρα. Και απαγορεύεται: Να συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ξυπνήσεις με ταξιδιάρικη διάθεση... 2)... και να την μετατρέψεις σε μια ημερήσια εκδρομή με καλή παρέα... 3)... ή πολύ απλά να λείπεις συνέχεια από το σπίτι! Και απαγορεύεται: Ε όχι και να μείνεις μέσα βλέποντας πάλι DVD!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις το χατίρι του/της συντρόφου σου και να διασκεδάσετε εκεί που θέλει εκείνος/η... 2)... χωρίς έπειτα στο σπίτι να τον τιμωρήσεις με λάντζα μιας εβδομάδας... 3)... ή να του/της στερήσεις το σεξ σου. Και απαγορεύεται: Να βρεις τον/την πρώτο/η τυχαίο/α που θα βρεις και να ζήσεις όλο αυτό το σενάριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο είμαι καλός/η και είμαι μ****ας. Αυτό μάλλον μερικοί/ες στενοί/ες σου συνεργάτες/συνεργάτιδες σου δεν λένε να το καταλάβουν και επιμένουν να ζουν στην νιρβάνα πως σʼ έχουν του χεριού τους. Για πόσο θα το ανεχτείς ακόμη είπαμε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ναι το καταλαβαίνω να σου φαίνεται αδιανόητο να αντέξεις ακόμη μια εβδομάδα σε τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις μπει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης που δεν επιτρέπει ακόμη εφησυχασμούς. Αντέχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Ναι, πολλοί/ες Υδροχόοι θα μπουν αυτές τις μέρες στο δίλημμα για το αν πρέπει να επιχειρήσουν το επόμενο βήμα σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή αν πρέπει να προσπεράσουν. Μέχρι να αποφασίσεις αν θες ή όχι, μια ακόμη έξοδος δεν θα βλάψει κανένα σας, non?

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, σκέψου πως οι σχέσεις οφείλουν να μοιάζουν με το παγωμένο νερό που σε δροσίζει στον καύσωνα. Ας πούμε πως ο ερωτικός καύσωνας γίνεται δυνατότερος τις επόμενες μέρες. Εσύ γιατί θα συνεχίσεις να ψωνίζεις μικρά μπουκαλάκια;