Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αφέλειες: τα δοκιμασμένα μυστικά των hairstylists για τέλειο αποτέλεσμα! 3


Αφέλειες: τα δοκιμασμένα μυστικά των hairstylists για τέλειο αποτέλεσμα!
Κοντές ή μακριές; Με κοντό κούρεμα ή μακριά μαλλιά; Πριν υιοθετήσεις το super trend της άνοιξης μάθε τα μυστικά του.
Οι αφέλειες δεν γίνονται ποτέ old fashion. Όμως κάθε σεζόν οι διασημότεροι hair stylist προτείνουν μια διαφορετική εκδοχή του πιο girly χτενίσματος.

Μακριές ή κοντές αφέλειες;

Φέτος οι αφέλειες έρχονται στην πιο messy, bohemian εκδοχή τους. Μακριές, με μήκος που φτάνει κάτω από τα φρύδια και ένα ελαφρύ  άνοιγμα στη μέση τύπου Brigitte Bardot είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το χτένισμά σου παραμένοντας πιστή στις τάσεις της μόδας.
Με τι χτένισμα ταιριάζουν;
Προφανώς και οι αφέλειες ταιριάζουν ιδανικά σε γυναίκες με μακριά, πλούσια μαλλιά. Είτε ισιώσεις τελείως τα μαλλιά σου, είτε δημιουργήσεις ελαφρούς κυματισμούς, σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα με το μοντέρνο hippy look σου.

Αν πάλι είσαι fan των πιο ιδιαίτερων κουρεμάτων, κάνε μια αναδρομή στη δεκαετία του 1920 και κούρεψε τα μαλλιά σου καρέ.   Ιδανικό μήκος για το καρέ είναι λίγο πιο πάνω από τον αυχένα, αλλά ακόμη και αν θελήσεις ένα πιο μακρύ κούρεμα που φτάνει μέχρι τους ώμους, σίγουρα θα ταιριάξει τέλεια με τις αφέλειές σου.
Ταιριάζουν σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών;

Ναι! Οι αφέλειες δεν θα αναδείξουν περισσότερο μια ξανθιά ή μια μελαχρινή. Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα δεν κρύβεται στο χρώμα της βαφής σου αλλά στο σχήμα του προσώπου και στο χτένισμά σου.