Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν αληθεύει η πρόταση πως σε όσο πιο έντονους ρυθμούς κινούμαστε, τόσο πιο ζωντανοί νιώθουμε, τότε η ζωή αυτές τις μέρες για εσένα τρέχει με χίλια. Βέβαια, καθότι Κριός, όσο πιο έντονα ζεις, τόσο πιο πολλοί/ες φαίνεται να ενοχλούνται από την συμπεριφορά σου. Και λοιπόν, ποιος νοιάζεται τι κάνουν οι άλλοι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, σήμερα κάθε προσπάθεια να αποφύγεις ακόμη και μια συνηθισμένη/ανιαρή/καθημερινή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου ή με κάποιο γονιό, μπορεί να καταλήξει σε μάχη χαρακωμάτων μέσα σε δευτερόλεπτα. Φυλάξου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν ανήκεις στους/στις Διδύμους που εργάζονται μόνο και μόνο για να τα βγάζουν μετά βίας βόλτα, τότε αυτές τις μέρες αφυπνίζεται η παρόρμηση σου να τα βροντήξεις όλα και νʼ αναζητήσεις κάτι που να σε κάνει να νιώθεις στοιχειωδώς ζωντανός/η!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Βαρέθηκες τα λόγια αφοσίωσης, πίστης, ελπίδας. Κουράστηκες να ακούς από τους/τις φίλους/ες σου ή/και τον σύντροφο σου πως «Όλα θα πάνε καλά!» αλλά κανείς/καμία να μην κουνά το δαχτυλάκι του παρά μόνον εσύ! Μήπως σήμερα να κάνεις το πέρασμα από την απογοήτευση στην επίθεση; Ξεσκαρτάρισμα mode: ΟΝ!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν ανήκεις στους/στις Λέοντες που περιμένουν τις επόμενες μέρες για να ξεκουραστούν ή να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, τότε το σύμπαν θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων σου και της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν όμως ανήκεις στους άλλους/στις άλλες Λέοντες που δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό του κλεισμένο σε τέσσερις τοίχους, μια συμβουλή: μην το ρισκάρεις με παρέες ή ανθρώπους που δεν θεωρείς οικείους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παράξενα όνειρα ίσως τάραξαν τον ύπνο σου, μια απροσδιόριστη διαίσθηση πως κάτι θα συμβεί ή και μια ανεξήγητη φοβία για την ασφάλεια της εργασιακής σου θέσης, είναι ικανά να σε κρατήσουν στην τσίτα μέχρι το τέλος της μέρας. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνε κάτι που αποδεδειγμένα ξελαμπικάρει το μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο να ορίσεις τα όρια σου και να πεις «Όχι δεν μπορώ τώρα!» σε ένα φίλο/μια φίλη με προβλήματα, που εύχεσαι να ενδιαφερόσουν λιγότερο για τους άλλους και περισσότερο για εσένα. Σε συμβουλεύω σήμερα να κρατήσεις δυνάμεις για να λύσεις δικά σου προβλήματα, αν και ξέρω πως στην πρώτη έκκληση βοήθειας θα παραβείς την συμβουλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ένας/Μια Τοξότης είναι προορισμένος/η να κοιτάζει συνεχώς προς το μέλλον, να μην μένει σε μια ήττα ή μια αποτυχία, αλλά να βρίσκει τον αμέσως επόμενο στόχο που θα τον/την βοηθήσει να ρεφάρει τις απώλειες. Όμως δεν γίνεται συστηματικά νʼ αγνοείς το παρελθόν σου, γιατί εκεί βρίσκονται τα σημαντικότερα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Αυτές τις μέρες η ενδοσκόπηση (με ή χωρίς τη βοήθεια ενός/μιας φίλου/ης) είναι απαραίτητη, ακόμη κι αν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βραδιά που θα πιείς γυρνώντας με το νου σου σε πρώην σχέσεις και θʼ ακούς τραγούδια από το Λύκειο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ένα επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες ή κάποιους/ες φίλους/ες σου θα το παρατηρήσεις σήμερα. Όμως, σε καμία περίπτωση μην προσπαθείς να το γεφυρώσεις υποχωρώντας ή καταπιέζοντας τις απόψεις σου. Αντίθετα να λες πως διαφωνείς και να καταλάβεις πως κι αυτό ανθρώπινο είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το πρόβλημα με την επαγγελματική υπερπροσπάθεια δεν είναι η σωματική κούραση, ούτε η έλλειψη ύπνου, ούτε καν η αποχή σου από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Είναι το γεγονός πως βιώνεις την εργασία σου τόσο προσωπικά και ταυτίζεσαι συναισθηματικά με αυτή σε τέτοιο βαθμό, που ο φόβος της αποτυχίας ή της καθυστέρησης σε καταρρακώνει ψυχικά. Αυτές τις μέρες πρέπει να απαιτήσεις από τον εαυτό σου να πάρει ανάσες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το μηνύματα που λαμβάνεις από την ζωή εδώ και εβδομάδες είναι πως πρέπει να δουλεύεις ασταμάτητα, να μιλάς ελάχιστα και να ονειρεύεσαι με μέτρο. Τις περισσότερες μέρες τα καταφέρνεις με μεγάλη επιτυχία (αν και οι νύχτες σου συχνά καταλήγουν σε δάκρυα) αλλά σήμερα φτάνεις στο αμήν! Να το θέσω απλά: δεν θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν ξεσπάσεις.