Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό αρχίζουν οι διαμάχες. Είναι λες και δεν θες να περάσεις μια ήσυχη μέρα, χωρίς να ανέβουν οι τόνοι στο σπίτι. Σήμερα πρέπει να είσαι πυροσβέστης, όχι εμπρηστής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ένας παράδεισος που είναι ιδέα, οπτασία ή προσδοκία δεν σου κάνει. Αν δεν μπορείς να τον αγγίξεις, να το οσφρήσεις και να το εξερευνήσεις τότε δεν υπάρχει. Είναι μια εποχή που πρέπει να θεμελιώσεις τον επίγειο παράδεισο σου. Ναι Ταύρε, αυτό σημαίνει πως σηκώνεις τα μανίκια και χτίζεις την ευτυχία αντί να την περιμένεις έτοιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

OK letʼs get down to business! Κάτι μου λέει πως φτιάχνεις σχέδια για το επόμενο Σαββατοκύριακο (ή μήπως σκέφτεσαι να ζητήσεις άδεια;) , που απαιτούν να έχεις προχωρήσει πολλές από τις δουλειές σου. Σηκώνουμε μανίκια τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μονίμως κάτι ή κάποιος σου φταίει. Όταν τα πράγματα πάνε καλά λες πως θα μπορούσαν να πάνε και καλύτερα και όταν πάνε άσχημα πως σίγουρα θα πάνε χειρότερα. Αν βλέπεις το μισογεμάτο σαν μισοάδειο δεν σου φταίει άλλος από εσένα τον/την ίδιο/α. (Συγνώμη για το απότομο ύφος, αλλά ακόμη και ο αστρολόγος σου γίνεται έξω φρενών με το πόσο αδικείς τον εαυτό σου με αυτή την συμπεριφορά!)

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

«Ναι, γιατρέ μου το ξέρω πως αν δω τα πράγματα απόλυτα λογικά και τετράγωνα, δεν αξίζει να μαραζώνω για τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Όμως η καρδιά μου γιατρέ μου… Ξέρετε… Δεν μιλάει ίδια γλώσσα με τον εγκέφαλο μου!»… Λέοντες, σε διχασμό σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, η συναισθηματική αναμπουμπούλα είναι δεδομένη σήμερα. Όμως αν αφήσεις τις εσωτερικές σου περιδινήσεις να επηρεάσουν την ρουτίνα και τις σχέσεις σου στο γραφείο, θα φταις εσύ και μόνο! Πρόσεχε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Φαντάζει τουλάχιστον εκνευριστικό για ένα/μια Ζυγό να φτάνει στο σημείο να λέει πως προτιμά τη δουλειά από την διασκέδαση. Αν και η παρόρμηση μου είναι να σου πω «Έλα Ζυγέ! Μη το βάζεις κάτω! Δώσε στη νύχτα ακόμη μια ευκαιρία!», καταλαβαίνω πως άπαξ και σου καρφωθεί μια άποψη, δεν αλλάζει εύκολα. As you wish, που λένε και οι Άγγλοι...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Με δεδομένο το άγχος για το άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον (είτε λόγω της κρίσης, είτε λόγω της διάθεσης σου να κάνεις επιτέλους κάτι που να σε εκφράζει αντί να σε βασανίζει), μόνο ως θετική κρίνεται η δαιμονισμένη διάθεση με την οποία θα σηκωθείς από το κρεβάτι. Και σκέψου και το άλλο: το χαμόγελο σου αξίζει το διπλά όταν δημιουργεί φρίκη στα μάτια όσων σε αντιπαθούν ή σε κρίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Παραδοσιακό Αστρολογικό Εγχειρίδιο, Κεφάλαιο 9, Παράγραφος 8, Εδάφιο 34: «Ένας Τοξότης συνήθως κάνει σεξ για την πρόκληση, τις επιδόσεις ή για απλή διασκέδαση. Στην σπάνια περίπτωση που αποφασίζει πως θα αφεθεί συναισθηματικά, ο/η σύντροφός του μένει εμβρόντητος/η από το σοκ!». Σε ποιον/α θα χαμογελάσει απόψε η τύχη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Κανένας/Καμία όσο κοντινός/η σου κι αν είναι δεν θα σε χρησιμοποιήσει ξανά για προσωπικό του/της όφελος! Καλά θα κάνεις να το υπενθυμίζεις σήμερα αυτό στον εαυτό σου, ειδικά όταν σήμερα σου ζητάνε χάρες και θελήματα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Στον πυρήνα όλων σου των επιδιώξεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) βρίσκεται η ακαταμάχητη ανάγκη σου να αποδείξεις πως τίποτα δεν είναι απίθανο ή ακατόρθωτο, αν μαζί με τον ιδρώτα αναμίξεις και λίγη αγάπη. Σήμερα λοιπόν φρόντισε να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως η μοναξιά υποφέρεται, όμως το να κάνεις έκπτωση από αυτό το πιστεύω σου, όχι!