Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σοκαρισμένη η Αργολίδα από τον χαμό της νεαρής κοπέλας από το Κουτσοπόδι

Το αυτοκίνητο της ατυχής Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου
 Θρήνο σε όλη την Αργολίδα έχει προκαλέσει ο θάνατος της άτυχης 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου από το Κουτσοπόδι που έχασε την ζωή της στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Αττική.
Η άδικος χαμός της 23χρονης νεαρής ιδιωτικής υπάλληλου από την Αργολίδα έχει προκαλέσει οδύνη σε συγγενείς, φίλους και τους συναδέλφους της.

«Πήγαινε στην δουλειά της και σε κάποιο σημείο του δρόμου που είχε πολύ βροχή σταμάτησαν τα αυτοκίνητα. Μπήκαν νερά στο αμάξι και φοβήθηκε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τίποτα», λέει ο πατέρας της Μαρίας- Αγγελικής Ματράγκου, που έχασε το πρωί τη ζωή της στον δρόμο.

Μιλάει στην ρεπόρτερ του Star σαν να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Τα έχει «χάσει» και αυτός. Η Αγγελική, το αγγελούδι τους είναι νεκρό…

«Οι γιατροί θα κάνουν νεκροψία και θα μας πούνε… Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ», λέει ακόμα και προσθέτει «ήταν μόνη της στο αμάξι. Πήγαινε στην δουλειά της. Ήταν 9:30 το πρωί».

Συγκλονιστική η μαρτυρία της υπεύθυνης του Σισμανογλείου


«Κάναμε ότι μπορούσαμε… Όλο το team του νοσοκομείου προσπάθησε να την συνεφέρει, όμως η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της», λέει η υπεύθυνη του νοσοκομείου και εξηγεί:

«Όταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα…».

Σήμερα η σωρός της Μαριάντζελα (ετσι την φώναζαν οι φίλοι και οι συγγενείς) έχει μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή και μέσα στην ημέρα θα οριστεί και η νεκρώσιμος ακολουθία.