Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μια επαγγελματική προσπάθεια/ένα project μπαίνει στην τελική ευθεία του. Μπορείς μια στιγμή να χαμογελάσεις και μετά βουρ για τον επόμενο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πρόταση: Αν έχεις σχέση ή σε ενδιαφέρει κάποιος/α αυτή την εποχή, καλό θα ήταν σήμερα να κανονίσεις τετ α τετ συνάντηση μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η απέφυγε σήμερα τις εξόδους με μεγάλες παρέες - στόχος είναι να γοητεύσεις και να φλερτάρεις… Προειδοποίηση: … όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενδώσεις από τα πρώτα βλέμματα, αγγίγματα ή υπονοούμενα. Για μια φορά παίξε το παιχνίδι σωστά και μην γίνεις εύκολο θήραμα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αυτή η προσπάθεια να δώσεις όσο το δυνατό περισσότερα μηνύματα για να κάνει ο/η άλλος/η ένα (ένα μόνο γ**ώ το κέρατο μου!) βήμα προσέγγισης αλλά, ταυτόχρονα, να μην φανεί ότι ρίχνεις τόσο τα μούτρα σου για το ενδιαφέρον του/της, φτάνει στα όρια της τρέλας! Ρώτα και εσύ ευθέως «Αγόρι μου/ Κορίτσι μου γουστάρεις ή να το λήξουμε;» για να ηρεμήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα να καταλάβεις το νόημα. Όσο περισσότερο διπλωματικός/η είσαι και προσπαθείς να δικαιολογείς εξάρσεις/εντάσεις/κουλές συμπεριφορές συναδέλφων σου, τόσο καταλήγεις στο τέλος να κάνεις δουλειές για 45 άτομα. Όσο πιο αποστασιοποιημένος/η γίνεσαι όμως και δεν μιλάς σε κανένα/καμία, τόσο σε εξωθούν στην απομόνωση. Αν δεν βάλεις συγκεκριμένα όρια τώρα, αυτό θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. ΟΚ?

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μήπως αυτές τις μέρες το παίρνεις τελικά απόφαση να κλειδώσεις τα κολλήματα σου στο χρονοντούλαπο και, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια καινούργια αρχή, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου σε νέους ανθρώπους;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν οι καταστάσεις στο σπίτι το φέρουν ώστε να χρειαστεί να γίνεις ανεξέλεγκτος/η, μισητός/η ή δικτατορικός/η, κάνε το χωρίς φόβο! Άλλωστε, για ένα περίεργο (;) λόγο όλοι/ες καταλήγουν να σε αγαπάνε περισσότερο μετά από αυτές τις εκρήξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Για τελευταία φορά (αρκεί να πείσεις και τον εαυτό σου γιʼ αυτό, έτσι;) θα δώσεις τόπο στην οργή και θα ξεπαγώσεις τις σχέσεις με κάποιο/α συγγενή σου ή ένα/μια καλό/ή φίλο/η. Αφού δεν μπορείς τις έχθρες και το ξέρεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ξαφνικά αγχώνεσαι με όλα. «Είμαι αρκετά καλός/η; Θα προλάβω το deadline στη δουλειά; Μήπως δεν αφιερώνω χρόνο στον άνθρωπο μου; Μήπως να κοιμάμαι λιγότερο;» Αιγόκερε στοπ! Μήπως να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου για να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ναι, αυτή που λέει πως πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι επόμενες μέρες μιλάνε για ενδοσκόπηση και ταμείο στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις των τελευταίων μηνών. Και ναι, επιτέλους έχεις την αίσθηση πως είναι κοντά σου μόνο όσοι/ες χρειάζεσαι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σʼ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.