Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Λες και όλοι ξύπνησαν με γλωσσοδιάρροια και κέφι να σε ζαλίσουν σήμερα. Και καθόλου δεν είσαι στη φάση αδερφάκι μου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η οργάνωσης της εργασιακής ρουτίνας και η ανάπτυξη μιας καλύτερης σχέσης με το σώμα σου καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου σου. Όχι και οι καλύτερες μέρες για να ζητάς να τεμπελιάσεις, εξαιρετικές όμως για κάθε πτυχή της επαγγελματικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Όλοι σήμερα μοιάζουν λες και έχουν ξυπνήσει στραβά και ψάχνουν αφορμή για να ξεσπάσουν! Μην γίνεις το εύκολο θύμα ξανά! Πρόσεχε και προστατέψου!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Δεν φταις εσύ που το μυαλό σου έχει αυτονομηθεί και προβάλλει αρνητικές σκέψεις σε κάθε πρόταση που ακούς και σε κάθε συζήτηση που κάνεις. Φταις όμως που αφήνεις μόνο το μυαλό σου να παίζει μπάλα και δεν ακούς τη ριμάδα την καρδιά σου που ξεφωνίζει πως έχεις ανάγκη από ρίσκο στην προσωπική σου ζωή και όχι από περισσότερο φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Θεωρώ τουλάχιστον σουρεάλ σκηνή να βρίσκεσαι τις επόμενες μέρες μπροστά από μια τηλεόραση, βλέποντας ελληνικές ή (προσφάτως) τούρκικες σαπουνόπερες και να μασαμπουκώνεις ταυτόχρονα σοκολάτες με το κιλό... Είπαμε να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής και να σοβαρέψεις, αλλά εσύ καταλήγεις να μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Σε πολλούς/ες Ζυγούς δεν έχει γίνει ακόμη προφανές πως ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο τους έχει έρθει να εξαγνίσει συναισθηματικά κατάλοιπα που έχουν προκύψει από τη σχέση τους με τους γονείς τους. Οι εμμονές με πρώην εραστές και η αίσθηση πως η ζωή είναι σκληρή είναι μια βίαιη υπενθύμιση πως η ζωή καμία σχέση δεν έχει με τη ροζ φούσκα που οι γονείς τους είχαν κατασκευάσει γιʼ αυτούς. Αυτές τις μέρες πάρε χρόνο και κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση σου...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή είναι εξοργιστικό που δεν μπορείς να βρεις τις ακριβείς λέξεις προκειμένου να περιγράψεις τι ακριβώς αισθάνεσαι εσωτερικά σχετικά με το ανικανοποίητο που εξακολουθεί να σε κατακλύζει στην επαγγελματική σου ζωή. Ένα μακρόσυρτο «ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ!» είναι το μόνο που βγαίνει για την ώρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είσαι αναγκασμένος/η να κρίνεις αντικειμενικά πόσα και ποια από τα αληθινά σου ταλέντα και θέλω θυσιάζεις στο όνομα της υλικής εξασφάλισης. Εντάξει δεν θα παρατήσεις μια δουλειά που σε στηρίζει οικονομικά για να κυνηγήσεις παρανοϊκά όνειρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να συνεχίζεις να καταπιέζεις τα γνήσια χαρίσματα σου. Περισυλλογή πριν την αλλαγή...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν πριν από μερικούς μήνες έλεγες «Αλήθεια, δεν μπορώ να δουλέψω περισσότερο», τότε πλέον πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος/η που έχεις υπερβεί τα όρια σου… Χμ, δεν έπιασε η μπλόφα, ε; Δεν αισθάνεσαι ακριβώς περήφανος/η. Μάλλον παγιδευμένος/η σε μια στείρα πραγματικότητα; Ξέρεις τι λένε. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η αλήθεια είναι πως έχεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να νιώσεις αισιόδοξος/η. Να βρεις ένα (έστω ένα!) ψυχολογικό πάτημα μέσα σου και για να αντιμετωπίσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε στις σχέσεις με τους οικείους σου ή με την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα, η μόνη αισιοδοξία αντλείται από το να μην σκέφτεσαι τα προβλήματα. Δούλευε λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών... Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.