Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αγιασμός και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου στο Άργος


  Αγιασμός και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε χθες, στο Κωνσταντοπούλειο Μεγάρο, στο Άργος.



 
 
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν απο τον δημαρχο Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσο, η Διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής Υπ. Τουρισμού κα. Κων/να Μπόγρη, ο κ. Λοίζος Σορωνιάτης τέως πρόεδρος ΟΤΕΚ που με την δική του υπογραφή μεταφέρθηκε η σχολή στην πόλη του Άργους.
 
Από την πλευρά της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος ο οποίος έκοψε και την καθιερωμένη πίτα.
 
 Ακολούθησε ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις και στα υπό κατασκευή εργαστήρια της σχολής.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Τρίπολης ο Γρενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος τόνισε ότι η προσεχής τουριστική περίοδος θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, με βάση τις προκρατήσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας.Όπως υπογράμμισε ο κ. Λιάσκος το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ ασκούν μια ΄΄επιθετική΄΄πολιτική προβολής της χώρας σε διεθνές επίπεδο, έτσι ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά οφέλη.
 
Η Σχολή στεγάζεται από τον Οκτώβριο στο ιστορικό Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, εκεί που πριν πολλά χρόνια γεννήθηκε και μεγάλωσε η σπουδαία ηθοποιός Κατίνα Παξινού. Πέρα από το εν λόγω κτίριο ο δήμος διαμορφώνει και άλλο χώρο, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου όπου θα λειτουργήσουν τα μαγειρεία της Σχολής και άλλοι αναγκαίοι χώροι, για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών.
argolikeseidiseisblog