Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ειδικά σήμερα μην εμπιστεύεσαι πως ισχύουν, ούτε αυτά που ακούς, αλλά ούτε κι αυτά που λες εσύ στους/στις άλλους/ες. Everybody lies, να το θυμάσαι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, δεν είναι πως έγινες ξαφνικά ανοργάνωτος/η, ούτε πως οι υποχρεώσεις σου κλώσησαν και γέννησαν καινούργιες από χθες. Απλά σήμερα είσαι τόσο ευάλωτος/η ψυχολογικά που όλα φαντάζουν βουνό. Προσοχή στα νεύρα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οι αισθήσεις σου οξύνονται καθώς προχωρά η μέρα. Επιταχύνεται η σκέψη σου, η διάθεση σου, ο κόσμος γύρω σου κινείται με ταχύτητα. Από την άλλη, κουβαλάς ακόμη πάνω σου το χάος των τελευταίων δύο ημερών (κυρίως σε θέματα εργασίας, χρημάτων), οπότε είσαι λίγο μαγκωμένος/η. Θα σου περάσει όμως, να είσαι σίγουρος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, ποιος θα το έλεγε πως θα έφτανες επιτέλους στο σημείο να μην πιστεύεις πως ένας/μια ερωτικός/η σύντροφος μπορεί να σε σώσει από τις δυσκολίες της ζωής. Σήμερα θα νοσταλγείς ίσως τις εποχές που πίστευες στα παραμύθια, όμως μέσα σου ξέρεις πως η στροφή σου στο ρεαλισμό είναι για το καλό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, το κακό με τον έρωτα είναι πως σʼ αποσυντονίζει τόσο που ξεχνάς πως έχεις και μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις να εκπληρώσεις. Το ευχάριστο είναι πως αν ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σου μαθαίνεις να υπομένεις τη βαρετή ρουτίνα. Ειδικά σήμερα, ελπίζω νʼ ανήκεις στην πρώτη ομάδα κι όχι στη δεύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

"Ανακοίνωση! Ανακοίνωση! Τελευταία ειδοποίηση για την πτήση του μυαλού των Παρθένων. Επιβίβαση από την πύλη 9Α!". Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι η δουλειά σου...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, όταν οι απαιτήσεις ή/και η συμπεριφορά του/της συντρόφου σου και μερικών συνεργατών σου είναι παράλογες, όπως σήμερα για παράδειγμα, δεν είναι σωστή τακτική η ψυχρότητα ή η αποστασιοποίηση. Τίποτα στη φύση δεν αλλάζει χωρίς να πιεστεί έξωθεν. Μη φοβάσαι να συγκρουστείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Για πολλούς/ες Σκορπιούς μια καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ανεβαίνεις ιεραρχικά, κερδίζεις κοινό, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους, μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο... Όποιο από τα παραπάνω κι αν ισχύει Σκορπιέ, νιώθεις σαν να κρατάς τον κόσμο στις παλάμες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που σε εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά και σε κλείνουν στο καβούκι σου. Αυτό σε κάνει αυτόματα επιθετικό/ή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μήπως να πάρεις δουλειά για το διήμερο στο σπίτι για νʼ απασχολείς το μυαλό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Λίγο ανάποδος μου βγήκες σήμερα. Οι καλές σου ώρες είναι οι πρωινές! Διάθεση, ενέργεια, επιθυμία για ψυχαγωγία και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Και το βράδυ; Καλύτερα να μην υπήρχε στο ημερολόγιο η σημερινή βραδιά...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ευχαριστηθείς τα ενδιαφέροντα σου, τις δραστηριότητες, τα ξεσκάσματα από την ρουτίνα. Ευτυχώς που οι επόμενες μέρες σε φέρνουν τόσο ήπια από το Αμήν στο Αλληλούια που θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου.