Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Bronde: όσα θέλετε να ξέρετε για ένα από τα πιο hot hair colors της σεζόν




Το Bronde δεν είναι καινούρια τάση. O συνδυασμός του BROwn (καστανού) με το bloNDE (ξανθό) υπάρχει ήδη εδώ και τουλάχιστον δύο σεζόν, το έχουν υιοθετήσει πολλές star (ανάμεσά τους και η Sarah Jessica Parker) κιόμως εξακολουθεί να είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο χρώμα των μαλλιών.


Ο λόγος: είναι ένα ευέλικτο χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες αφού ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας προσαρμόζεται και η απόχρωση και επιπλέον, η τεχνική στην εφαρμογή δίνει διάσταση και το κάνει πιο ενδιαφέρον. Όπως μας εξήγησε η Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, Color Expert & Hair Stylist της Koleston «Το χρώμα αυτό δημιουργείται βάφοντας τα μαλλιά με δύο διαφορετικούς τόνους, καστανού και ξανθού, χρησιμοποιώντας είτε διαφορετικό γαλάκτωμα είτε διαφορετικές βαφές ανάλογα το contrast που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Ενίοτε χρησιμοποιούμε και ανταύγειες για εντονότερο ξάνοιγμα.

Το Bronde έχει ως βάση το καστανό το οποίο ξανοίγεται ενδιάμεσα ή κατά μήκος με τεχνικές ξανοίγματος ή βαφής. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εντονότερο, πιο φωτεινό αποτέλεσμα, τα μαλλιά λάμπουν!

Το καλύτερο με αυτό το χρώμα είναι ότι παίρνει διαφορετικές μορφές ανάλογα με το styling που κάνουμε στα μαλλιά: άλλοτε δείχνει σαν ένα συγκεχυμένο καστανόξανθο και άλλοτε σα να έχουμε κάνει ανταύγειες, μπορεί να μεταμορφωθεί από ροκ σε glam - είναι απλά τέλειο!

Όσον αφορά στην επιλογή εντάσεων του χρώματος και των αποχρώσεων, αυτές τις επιλέγουμε ανάλογα την επιδερμίδα μας. Στις σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζουν καλύτερα οι ζεστές αποχρώσεις ενώ οι λευκές επιδερμίδες αναδεικνύονται περισσότερο με τους πιο ψυχρούς τόνους του Bronde.