Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!!ΖΕΣΤΑ Κ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν οι σκοτεινές σκέψεις που σε κατακλύζουν σήμερα είχαν φωνή, τότε μάλλον θα αισθανόσουν πως έχεις αρχίσει να το χάνεις. Όταν οι φοβίες απόρριψης μπλέκονται με κάθε σκέψη που πραγματοποιείς τότε είναι λογικό να μην θες να μιλάς σε άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Λένε πως για να ανταπεξέλθει κάποιος/α σε σχέση με έναν/μια Καρκίνο πρέπει να είναι εξοπλισμένος/η με ιώβεια υπομονή και βουδιστική αυτοκυριαρχία. Σήμερα είναι από τις μέρες που ο/η σύντροφος σου θα δοκιμαστεί σε αυτές τις αρετές καθώς επιδίδεσαι στο αυτοκαταστροφικό σου hobby: Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν οι συνάδελφοι σου έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα είναι γιατί εσύ τις έχεις δημιουργήσει με τη συνεπή επαγγελματική σου συμπεριφορά. Να θυμάσαι λοιπόν πως είναι υγιές να σε γονατίζει ο φόβος της αποτυχίας μερικές μέρες, όπως εξίσου υγιές είναι να δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και όχι μαστίγωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

ΥΓ1: Μην αφήνεις το μυαλό σου να προτρέχει, μην πλάθεις σενάρια και μην βουτάς σε καχυποψίες στη σχέση με τον/την σύντροφο σου ή τους πολύ στενούς συνεργάτες σου. ΥΓ2: Δεν είναι κακό να ζητήσεις την οικονομική βοήθεια φίλων αν πραγματικά το έχεις ανάγκη. Αν από την άλλη σου ζητήσουν να προσφέρεις και μπορείς, να το κάνεις χωρίς ενδοιασμούς. ΥΓ3: Πιο παθιασμένος/η από ποτέ; ΟΚ! Αλλά ερωτευμένος/η είσαι ή απλά παίζεις;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ναι, ο κίνδυνος να γίνεις αυτάρεσκος/η, δεσποτικός/η ή ανεξέλεγκτος/η σήμερα είναι πολύ μεγάλος. Ναι, θα έχεις παραπάνω από έναν καλούς λόγους για να οδηγηθείς σε αυτή τη συμπεριφορά. Όμως αν το κάνεις σε τι θα διαφέρεις από αυτούς που σιχαίνεσαι; Σκορπιός σημαίνει αυτοκυριαρχία, θυμάσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μπορεί σήμερα να σε κατηγορήσουν (ένας/μια συνεργάτης ή/και ο/η σύντροφος σου) πως είσαι σκληρός/η, αποστασιοποιημένος/η ή χωρίς συναισθήματα εξαιτίας της άρνησης σου να δίνεις σημασία σε παιδιάστικα τερτίπια. Ας πουν ότι θέλουν Αιγόκερε! Πλέον είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και κανενός άλλου. Και σʼ όποιον/α αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν τις καλές μέρες του μήνα απλά ζεις μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό σου, τότε σήμερα έχε έτοιμα για παν ενδεχόμενο: ασπιρίνες, Depon και συναφή φαρμακευτικά σκευάσματα εναντίον του πονοκεφάλου. Πολλές πληροφορίες, πολλά προβλήματα στο γραφείο, πολλές σκοτούρες και όλα αυτά ενώ προσπαθείς να βγάλεις άκρη τι θες να κάνεις με την επαγγελματική ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αυτές τις μέρες καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις συνολικά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Μήπως στο ισοζύγιο συναισθημάτων βγαίνεις χαμένος/η; Μήπως χρειάζεται να δουλέψεις τις σχέσεις σου βήμα βήμα αντί να αδειάζεις με μιας, από τον ερωτικό ενθουσιασμό σου ή στο όνομα της φιλίας, όλο σου το συναισθηματικό περιεχόμενο; Να γιατί μετά νιώθεις κενός/η ή/και προδομένος/η.