Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Φαινομενικά είναι ακόμη μια συνηθισμένη μέρα: ξύπνημα με το ζόρι, τα συνήθη προβλήματα αλλά και ευχάριστα διαλλείματα στη δουλειά, κουβέντες για τα σχέδια της επόμενης διήμερης απόδρασης… Κι όμως δεν λέει να φύγει αυτή η αδιόρατη αίσθηση πως κάτι αναπάντεχο/διαφορετικό πλησιάζει στο μέρος σου. Κάτι ή κάποιος/α, άραγε;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ναι, προφανώς καριέρα και κοινωνική ζωή δεν ταιριάζουν εύκολα - σιγά τα νέα! Όμως αυτές τις μέρες, αυτό το τετριμμένο πρόβλημα επανέρχεται πιο έντονο από ποτέ να εγκατασταθεί στην καθημερινότητα σου. Με δύο λόγια: υπερωρίες και τεράστιος εργασιακός φόρτος από τη μια, γκρίνια και νεύρα από φίλους ή/και τον/την σύντροφο σου από την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι η εποχή του χρόνου που χρειάζεται να είσαι πιο ρεαλιστικός/η και πρακτικός/η από Παρθένο, να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου στο παρόν και να μην σηκώσεις κεφάλι μέχρι να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Όμως έλα που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το μέλλον και τα όνειρα που ακόμη περιμένουν στην αναμονή προς εκπλήρωση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μέχρι το μεσημέρι όλα είναι έντονα: οι συζητήσεις, οι διαμάχες, το σεξ (στην περίπτωση που...), οι ρυθμοί της ζωής. Ο αστρολόγος σου εύχεται να καταφέρεις να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο ώστε το βράδυ να σε βρει με μια γλυκιά κούραση στο σώμα και το μυαλό…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Έχουμε καταλάβει πως έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου τελευταία και σκέφτεσαι να κουβαλήσεις σλίπιν μπαγκ για να διανυκτερεύεις στο γραφείο. Όμως για εσένα ποτέ δεν ήταν λύση η απομόνωση (εκτός και αν μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο και ξέχασες να μας το αναφέρεις). Βγες έξω, δες κόσμο, χαλάρωσε μια – δυο ώρες. Θυμήσου ποιος/α είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ευθύς εξ αρχής το αίτημα αυτών των ημερών είναι: πρόσεχε την υγεία σου! Και αυτό δεν αφορά μόνο την σωματική υγεία. Αφορά κυρίως την ηρεμία του νου, το να μην εμπλέκεσαι τόσο προσωπικά (να μην ταυτίζεσαι!) με τα προβλήματα στο χώρο εργασίας σου, να μετατρέψεις ξανά τον ελεύθερο χρόνο σε αληθινή ελευθερία και όχι προσχηματική!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ναι, έχει ξυπνήσει η διάθεση σου για έρωτα, φλερτ και έξαψη. Ναι, πιθανόν έχεις βολιδοσκοπήσει ήδη τους πιθανούς σου στόχους. Ναι, σήμερα το πρόσωπο σου μοιάζει με λαμπρό προβολέα που μαγνητίζει πάνω του κάθε λογής πεταλούδες. (ΥΓ: Αν αυτό που ψάχνεις είναι παρέα της μιας νύχτας, ακόμη καλύτερα!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αυτό που περισσότερο έχεις ανάγκη σήμερα δεν είναι η αγκαλιά του/της καλού/καλής σου (ή όχι μόνον αυτή στην τελική). Θέλεις το σπίτι σου να ζεστάνει από ανθρώπινες παρουσίες ή να βρεθείς σε ένα φιλικό σπίτι που παρέχει θαλπωρή και χαλάρωση. Τι περιμένεις; Ανοίγεις κινητό, ψάχνεις τον κατάλογο, παίρνεις τηλέφωνα! Πάρε πρωτοβουλία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

«Τι κάνω εδώ πέρα, αποκλεισμένος/η από την ίδια βαρετή ρουτίνα; Γιατί δεν μαζεύω την βαλίτσα μου, να κατέβω στο κοντινότερο λιμάνι/αεροδρόμιο/ελικοδρόμιο και να εξαφανιστώ από όλους κι όλα για μερικούς μήνες;»… Μια παρατήρηση: το ξέρω πως ελάχιστα σε παρηγορεί, αλλά όλοι έχουμε νιώσει έτσι μια περίοδο της ζωής μας. Μια συμβουλή: αν μπορείς μην κάνεις την ίδια βλακεία με εμάς που παραμείναμε εδώ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν είναι ανόητο να καλύψεις τα συναισθηματικά σου διάκενα με αγορές, σπατάλες, έξοδα και δωράκια; Κι όμως, ακόμη κι αν μέχρι το τελευταίο σου εγκεφαλικό κύτταρο γνωρίζεις πως όντως έτσι είναι, είναι πρακτικά αδύνατο να αντισταθείς. Τουλάχιστον μην ξετινάξεις τους λογαριασμούς σου γιατί ρούχα/παπούτσια/CD/βιβλία/κτλ δεν μαγειρεύονται ούτε πληρώνουν τα κοινόχρηστα…