Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο «Μαραντονα του σεξ» θυμαται: «…και οποιος… γ@μηθει, γ@μηθηκε!»Αργολιδοκορινθιακα


Συνεχίζοντας την ενημέρωσή μας περί τα σεξουαλικά δρώμενα της Αργολιδοκορινθίας και της υπόλοιπης Ελλάδας, θέλουμε να κάνουμε μια διευκρίνιση. Τέτοιες καταστάσεις στις οποίες αναφερόμαστε, μετά από διασταυρωμένη, βέβαια, πληροφόρηση, είναι κάτι που συμβαίνει, διαχρονικώς και μονίμως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ε, είναι φυσικό, λοιπόν, να συμβαίνουν και δίπλα μας. Σε κάποιες ανάλογες καταστάσεις έχουμε συμμετάσχει κι εμείς. Για όσους… «σοκάρονται» θα απαντήσω με το «Ουαί υμίν υποκριτές!», γιατί οι απέχοντες του σεξ κάθε μορφής, αφίστανται από καιρού από την ανάγνωση του ιστοτόπου μας!


Και πάμε σε μια ιστορία, του Αργείου «Μαραντόνα του σεξ», όταν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά και σεξουαλικά του βήματα… Θα την γράψω όπως μου την διηγήθηκε σήμερα το πρωί:
«Ήμουν στα 19, σε ηλικία που τρύπαγα τον τοίχο. Ένα βράδυ, σε κάποιο μπαράκι είναι ένα θεόμ…νο, που σερβίριζε μαζί με τον Γιώργο (Σ.Σ. δεδηλωμένο ομοφυλόφιλο). Όλο το βράδυ να προσπαθώ να το ψήσω και να έχω πιάσει και το Γιώργο να φτιάξει την κατάσταση. Μου υποσχέθηκε πως κάτι θα γίνει μόλις σχολάσουν από ‘κει. Εγώ, λοιπόν, παρέα με το Μήτσο (Σ.Σ. γνωστό ποδοσφαιροπαράγοντα), κατεβάζαμε τα ποτά και τα σφηνάκια, περιμένοντας να περάσει η ώρα…
Αφού σχολάσανε, κατά τις 5-6 το πρωί, μας πήρε ο Γιώργος να πάμε στο σπίτι του, οι τέσσερις. Φίλε, σου λέω για τη γκόμενα πως έκανε… στράκες! Όλοι μαζεμένοι, τώρα σε ένα δωμάτιο δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Σε μια στιγμή πάω να ψήσω το Μήτσο να… «πάρει» το Γιώργο αλλά, φυσικά, με έβρισε. Οπότε, ο Γιώργος έδωσε τη… λύση:
-Παιδιά, ξέρετε τι λέω, να σβήσουμε τα φώτα και όποιος… γ@μηθεί, γ@μήθηκε!
Για πότε κατεβήκαμε στο δρόμο και γίναμε… «καπνός», ρώτα το Μήτσο να σου πει…»
Αυτά για σήμερα, με τις υγείες σας οι… «σεμνότυφοι»!
  paratiritis-news.gr