Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ Εντυπωσίασε αυτή που σε ενδιαφέρει

Αναρωτιέσαι πώς να κερδίσεις εντυπώσεις και την προσοχή της; Θέλεις να σχηματίσει μια καλή εικόνα για σένα αβίαστα και χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα; Αν ναι τότε διάβασε παρακάτω :
90% των ανδρών, στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν κάποια γυναίκα και  συνεπώς να κερδίσουν το ενδιαφέρον της , προσπαθούν  σε υπερβολικό βαθμό  με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται στην γυναίκα που τους ενδιαφέρει ή να έχουν ακόμα και αντίθετα αποτελέσματα. Πως;

-Χρησιμοποιείς συνέχεια φράσεις τύπου ΕΓΩ (έχω, κάνω κ.λ.π).
Ένας μέσος άνδρας που θέλει να εντυπωσιάσει και να επιστήσει την προσοχή μιας γυναίκας, αραδιάζει ένα σωρό κουβέντες  που αφορούν το κοινωνικοοικονομικό του  στάτους  όπως π.χ τι ακριβό αυτοκίνητο έχει, πόσα βγάζει με κόπο τον μήνα, πως έχει μεγάλη επιτυχία και εμπειρία με τις γυναίκες, το ότι ασχολείται με επικίνδυνα σπορ και άλλα παρόμοια.
Σαν γυναίκα με εμπειρίες πάνω στο θέμα και έχοντας  ρωτήσει  άλλες γυναίκες  την γνώμη τους, αυτή η τακτική σας κάνει να φαίνεστε το λιγότερο…ψώνια (μπορεί επίσης να νομίζει ότι είστε ύποπτοι, ότι λέτε ψέματα, ότι  είστε εγωιστές  κ.α) !!! Οπότε μην ξεκινάτε με  προσωπικές σας λεπτομέρειες   και  αφήστε την συζήτηση μαζί της να εξελιχθεί φυσικά. Η μόνη περίπτωση που είναι  δεκτό να πείτε κάτι για εσάς, είναι να σας το ζητήσει η ίδια αλλά και πάλι προσέξετε τι θα πείτε και πως θα το πείτε.
-Είσαι αγενής και πιστεύεις ότι με την «καφρίλα» σου θα της  προκαλέσεις εντύπωση  και θα της κεντρίσεις το ενδιαφέρον.
Αν είσαι  από τους άνδρες που ακούει συνέχεια τους  ανίδεους κολλητούς του και πιστεύεις ότι με το να συμπεριφέρεσαι σαν 15χρονό χωρίς τρόπους πως θα την εντυπωσιάσεις, (οι γυναίκες έξαλλου αγαπάνε τα κακά και άτακτα παιδιά έτσι;) τότε μην απορείς αν πετυχαίνεις αντίθετα αποτελέσματα. Παρόλο που μια μικρή  δόση  κακού παιδιού εξιτάρει τις γυναίκες  - ειδικά στην αρχή-  αν το παρακάνεις  στην καλύτερη θα φανείς  απλά ψυχολογικά ανώριμος- στην χειρότερη θα την εκνευρίσεις και ή θα αδιαφορήσει ή θα σε κοροϊδεύει στις φίλες της και τους καθώς πρέπει κολλητούς της.
 Δες το άρθρο: 
Σχέση με μεγαλύτερη, τι πρέπει να προσέξεις
-Το παίζεις εντελώς αδιάφορος και περιμένεις από εκείνη  να κάνει την πρώτη κίνηση.
Προφανώς έχεις διαβάσει σε διάφορα άρθρα ή και οδηγούς  γραμμένους από  άνδρες  για άνδρες,  ότι να το παίζεις αδιάφορος  θα την εντυπωσιάσεις και θα την κάνεις να ενδιαφερθεί περισσότερο.
Η τακτική αυτή είναι αποτελεσματική μέχρι ενός σημείου,  αλλά θέλει προσοχή γιατί  αν το παρακάνεις και  περιμένεις από εκείνη να εκδηλώσει ενδιαφέρον χωρίς  να κάνεις απολύτως τίποτα, θα βαρεθεί αργά ή γρήγορα και θα  προχωρήσει στον επόμενο.
Το ιδανικό για αυτή την περίπτωση είναι να εκδηλώσεις με ήπιο τρόπο το ενδιαφέρον σου  π.χ να της στέλνεις ένα απλό μήνυμα «Τι κάνεις;» 1-2  φορές την εβδομάδα αλλά  όταν είσαι busy η βγαίνεις έξω με φίλους  δεν χρειάζεται να δίνεις αναφορά. Αυτή η εναλλαγή των δύο πιο πάνω θα την κάνει να αναρωτιέται και θα πετύχεις καλύτερα  αποτελέσματα από το να το παίζεις παντελώς αδιάφορος ή να δείχνεις υπερβολικά το ενδιαφέρον σου.
Σε γενικές γραμμές απέφευγε ακραίες συμπεριφορές  και  άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με λίγη προσπάθεια και φυσικό τρόπο χωρίς να υπερβάλλεις. Eαν προσέξεις και αποφύγεις τις τρεις πιο πάνω συνηθισμένες αλλά λανθασμένες τακτικές, τότε η επιτυχία σου να εντυπωσιάσεις είναι  σχεδόν εξασφαλισμένη.  Καλή επιτυχία !!!!