Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν σκεφτείς την οικονομική σου κατάσταση σαν ένα ταλαιπωρημένο από σεισμούς κτίριο, τότε η καλή διάθεση των επόμενων ημερών μοιάζει με μια καλή ευκαιρία για εργασίες αποκατάστασης. Δραστηριοποιήσου! Ψάξε για έξτρα εισόδημα αν το έχεις ανάγκη! Σε θέλει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ναι, εντάξει το πρωί θα έχεις τα γνωστά θεματάκια με τις κυκλοθυμίες σου και τις υποχρεώσεις που σε έχουν σκεπάσει μέχρι το λαιμό και δεν προλαβαίνεις να τις εκπληρώσεις. Το βραδάκι όμως σε αποζημιώνει πάντως με καταπληκτική διάθεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι/ες εκεί έξω μετανιώνουν για τις περισσότερες από τις επιλογές τους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής. Συνεπώς σήμερα περιόρισε την αυτομαστίγωση και συζήτα ανοιχτά για τα προβλήματα σου με όποιον/α είναι άξιος/α της εμπιστοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Στα συν των επόμενων ημερών είναι η αισθησιακή διάθεση και ανάγκη για κοινωνικότητα. Στα πλην; Κάποιος/α φίλος/η ή γνωστός/η σου φαίνεται προκλητικά σέξι. Μυρίζομαι προβλήματα…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οι επόμενες μέρες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα κομβικές για το τομέα της κοινωνικής/επαγγελματικής σου εξέλιξης. Ζωγράφισε άφοβα και με τα πιο ζωηρά χρώματα το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα και άρχισε να συζητάς με τον/την προϊστάμενο/η σου (ή τους γονείς σου) πως θα το κάνεις πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα κάτω από το άγχος της οικονομικής επιβίωσης. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει καλύτερο βάλσαμο για τις φοβίες από το να θέτεις στόχους και να λες μέσα σου «Θα δουλέψω σαν σκυλί για να τους πετύχω». Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Παρθένε. Ο αστρολόγος σου (σχεδόν) σε εκλιπαρεί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ένα νησί στη μέση του πουθενά. Ένα (ήμι)πολυτελές σπίτι στη διάθεση σου. Ξυπνάς και βλέπεις μπροστά σου θάλασσα και ορίζοντα μέχρι τα όρια του βλέμματος σου. Γυρίζεις το βλέμμα. Δίπλα σου, εκείνος/η... Κοιμάται γαλήνια. Ευτυχία. Καμία έγνοια. Καμία σκοτούρα για δουλειές, χρήματα, υποχρεώσεις... Ωραία τώρα που ταξίδεψες στο αδύνατο, προσπάθησε να προσγειωθείς πάλι στη γη μέχρι το τέλος της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ψάχνεις κάποιον/α για να ξεσπάσεις την ένταση σου. Όχι, δεν έχεις αποτρελαθεί αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει νʼ ανάψουν τα αίματα – πολύ νωχέλεια έχει πέσει! Αν είσαι σε σχέση θα είναι ο/η σύντροφός σου αντίπαλος. Αν όχι, κάποιος/α φίλος/η ίσως;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, σήμερα μπορεί να σʼ εκνευρίσει ο αρτιοσκληρωτισμός των επαγγελματικών σχέσεων και η ατολμία των συναδέλφων σου να επενδύσουν σε νέες ιδέες ή να δοκιμάσουν κάτι νέο που έχεις να τους προτείνεις. Όμως μήπως το να προσπαθείς να μετατρέψεις τα Datsun σε Ferrari είναι χαζό; Αν ανήκεις αλλού, μάλλον πρέπει νʼ αρχίσεις νʼ αναζητάς κατά που πέφτει αυτό…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Και επανέρχομαι στο θέμα του έρωτα για ακόμη μια μέρα. Αν και δεν σου πάνε οι θυσίες και οι υποχωρήσεις, με κάποιο τρόπο σου βγαίνουν απόλυτα φυσικά όταν βλέπεις από τον/την άλλο/η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ να σε προσεγγίσει νοητικά/ψυχολογικά/σεξουαλικά! Από την άλλη μην το παρακάνεις κι εσύ ρε παιδάκι μου. Δεν γίνεται να χορεύετε ντουέτο, και όταν εσύ θες να χορέψεις τάνγκο, ο/η άλλος/η να επιμένει στο τσιφτετέλι... Έλεος δηλαδή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μπορείς να ξεχάσεις τη σεληνιασμένη διάθεση σήμερα – ο λυκάνθρωπος που κρύβεις μέσα σου κοιμάται σαν αρνάκι και το μόνο από το οποίο έχεις ανάγκη είναι να περάσεις χρόνο με τους/τις λίγους/λίγες εκλεκτούς/ες που ονομάζονται κοντινοί σου άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ζήτημα 1ο: Χρειάζεσαι επειγόντως γερές δόσεις εκλογίκευσης και απόστασης από τις καταστάσεις, ώστε να βγάλεις μια άκρη με το συναισθηματικό σου χάος. Ζήτημα 2ο: Ναι, μερικές φορές το μόνο κριτήριο για να συνεχίσουμε μια σχέση ή συνεργασία είναι το εξής απλό: «Περνάω καλά αυτή τη στιγμή;». Περνάς;