Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα κι όταν πέφτεις ψυχολογικά φτάνεις ως τα Τάρταρα και πίνεις καφεδάκι με τον Άδη. Το βρίσκω λογικό να σʼ εκνευρίζουν αυτές οι μεταβάσεις, αλλά θες να το συζητήσουμε αύριο καλύτερα; Σήμερα που νιώθεις καλά απόλαυσε τις πτήσεις σου κι αν έχεις και καλή παρέα τόσο το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι μια από τις σπάνιες συγκυρίες που δεν χρειάζεται να ιδρώσεις να εξηγήσεις με λόγια ή μ' επιχειρήματα τις πράξεις σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου άφοβα τις επόμενες μέρες. Δεν θα πέσεις έξω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού - καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, η ασφάλεια και ο έρωτας απέχουν χιλιάδες μίλια μεταξύ τους. Σε αυτή τη ζωή οι περισσότεροι/ες ελπίζουμε πως θα μικρύνουμε αυτή τη διαφορά σε ανεκτά επίπεδα, όμως εσύ θες να την εκμηδενίσεις. Αυτό αρκεί για να χάνεις τακτικά τη Γη κάτω από τα πόδια σου...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, όσο προσπαθείς να βάλεις σε καλούπια τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου, τόσο η εργασιακή καθημερινότητα, το σώμα και η ψυχολογία σου καίγονται σαν υπερφορτωμένες ηλεκτρικές ασφάλειες. Μήπως έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι πολύ μεγάλος σήμερα ο κίνδυνος σήμερα να βρεθείς χαμένος/η στην μετάφραση με τα συναισθήματα σου, με όσα ακούς να συμβαίνουν γύρω σου και με τη στάσιμη ελαφρότητα των ανθρώπων. Όποτε νιώθεις να πνίγεσαι, πάρε λίγα λεπτά μόνος/η σου και σκέψου πως μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη την άκρη σου, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάσαι να ψάξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα μην μπλέξεις σε καυγάδες με συναδέλφους. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν/καμιά τις σκέψεις σου. Μην χασομεράς στο ασανσέρ ή στο δρόμο φλερτάροντας άσκοπα. Μην καταφύγεις σε φαστφούντ αν πεινάς. Μην πιείς περισσότερο αλκοόλ από όσο αντέχεις. Με άλλα λόγια, μην παρεκτρέπεσαι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ξέρεις τι σου λείπει πολύ τελευταία; Να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είτε πρόκειται για φίλους, είτε για τον/την σύντροφο σου, έχεις ανάγκη σήμερα να σου δείξουν πόσο σημαντικός/η είσαι γιʼ αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σήμερα έχεις ανάγκη από απόλυτη ηρεμία, ιδιωτικότητα, χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Και δεν σε νοιάζει πόσο κοντινός σου είναι ο/η άλλος/η που έχεις απέναντι σου (σύντροφος, γονιός, συγγενής, φίλος, παιδί, εγγόνι…), αν προσπαθήσει να σε πιέσει ή να παραβιάσει αυτή σου την ανάγκη, αλλοίμονο του/της!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.