Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, το φλερτ είναι σαν μια παρτίδα σκληρού πόκερ. Δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί αλλά αυτός/η που ξέρει να μπλοφάρει. Μην δείχνεις πάντα πως είσαι ο/η δυνατός/ή παίχτης/παίχτρια. Αυτές τις μέρες προσποιήσου για λίγο το δόλωμα. Μπορεί και να σʼ αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου - αρπάζεσαι από πάνω τους για ν' αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε μαρμελάδα - δηλαδή όσο πιο γλυκός/ια γίνεσαι με τους ανθρώπους, τόσο πιο δυσκίνητη από ποτέ η επικοινωνία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ακόμη κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να πνίγεσαι από την εργασιακή ρουτίνα σου, η οποία κατά τʼ άλλα είναι από τις σταθερές που προσβλέπεις πάντα για να βρίσκεις την ισορροπία σου. Τι σκέφτεσαι να κάνεις γιʼ αυτό λοιπόν; Έλα νʼ ακούω ιδέες και προτάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ίσως και να μην βγάζει τελικά νόημα η σημερινή μέρα. Ίσως και να ήταν προτιμότερο να αγνοούσες το ξυπνητήρι και να έμενες στο κρεβάτι. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τρόπος ν' αποδράσεις από τη ρουτίνα σήμερα. Να είσαι κάπου μακριά που το βλέμμα ατενίζει ανεμπόδιστα τον ορίζοντα. Αν μπορείς, είσαι από τους/τις τυχερούς/ες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σήμερα όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Το μυαλό αρνείται να σκεφτεί πιο πέρα από τις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες. Τα λόγια μάλλον σε κουράζουν, οι φωνές και τα νεύρα δεν σ' αγγίζουν. Μπορεί οι Παρθένοι να μην απέχουν συχνά, αλλά αν συμβεί, το κάνουν εμφατικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν συνδέσουμε το μυαλό σου με δύο καλώδια και έναν λαμπτήρα δύο είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε: 1) Μπορεί να φέρνεις λίγο στον Κύρο Γρανάζη στο προφίλ, 2) ο λαμπτήρας θα εκπέμπει φως (kids do not try this at home!). Πάντως είναι το λιγότερο καταπληκτική η διάθεση που σου μεταγγίζει η επιστροφή του μυαλού σου σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που ο/η προϊστάμενος/η σου ξυπνά με το σύνδρομο του Θεού και θεωρεί πως είσαι ένας/μια υποτακτικός/η που θα χορεύεις όποτε εκείνος/η χτυπάει παλαμάκια. Κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όλοι/ες (κι ακόμη περισσότερο εσύ σαν Τοξότης) θέλουμε να πιστέψουμε πως το αύριο θα είναι λίγο πιο φωτεινό και ασφαλές από το τώρα μας. Όμως μέρες σαν τη σημερινή ο ήχος της αισιοδοξίας ακούγεται κούφιος, σαν ένας μεταλλικός κουβάς που σκάει στα βάθη ενός άδειου πηγαδιού. Αυτές τις μέρες είναι που πολεμάς να αντέξεις για να έχουν νόημα όλες οι επόμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, οδηγίες προς ναυτιλλόμενους για σήμερα: 1) μη σκέφτεσαι το παρελθόν (ναι, κυρίως το ερωτικό). Απεταξάμην! 2) Μην περιοριστείς μέσα στο σπίτι ακόμη και αν πρέπει να βγεις μόνος/η σου. Η παρέα θα βρεθεί εκεί... Itʼs a promise!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

"Τι κάνω εγώ εδώ; Πως έφτασα σ' αυτό το σημείο να κερδίζω χρήματα και να έχω μια ζωή υποδυόμενος/η ένα ρόλο που δεν μου ταιριάζει; Γιατί να μην μπορώ ξεκάθαρα να δω τι έχω ανάγκη και συνεχώς αναζητώ κάτι που δεν έχει όνομα;"... Μερικές από τις φράσεις που θα έκλεβε σήμερα ένα μηχάνημα ανάγνωσης των σκέψεων αν το στρέφαμε πάνω σε Ιχθύες. Μην προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις. Δεν θα πιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου