Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, είναι μια μέρα που αντιδράς κυκλοθυμικά και υπέρμετρα συναισθηματικά στις καταστάσεις γύρω σου. Προστάτεψε τον εαυτό σου από άσκοπες διαμάχες. Η σιωπή είναι αρετή, σήμερα περισσότερο από ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που λαχταράς να έχεις ρεπό, να ταξιδεύεις ή να έχεις την ελευθερία να διαμορφώσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου μόνο με δραστηριότητες που εξάπτουν το σώμα και το μυαλό σου. Αν έχεις μείνει μόνο με τη λαχτάρα, τουλάχιστον μην γκρινιάζεις κάθε τρεις και λίγο, γιατί οι τσακωμοί παραμονεύουν στη γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Το δίλημμα επανέρχεται και είναι πιο βασανιστικό από ποτέ: «Μήπως είμαι/θα ήμουν πράγματι καλύτερα μόνος/η μου;». Οι απαιτήσεις των σχέσεων σου δημιουργούν μέρες σαν τη σημερινή περισσότερη ένταση από αυτή που μπορείς να αντέξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Όχι δεν είναι ιδέα σου! Ο κόσμος έχει γίνει πιο επιθετικός και εριστικός απέναντι σου τελευταία. Ναι, αισθάνεσαι την ανάγκη να απαντήσεις σʼ αυτή την επιθετικότητα. Ναι, πάλι προσπαθείς να την καταπιέσεις. Γιατί;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σήμερα μέσα σου υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει την έκρηξη από την ηρεμία. Η παραμικρή αφορμή για καυγά από συναδέλφους ή συγγενείς σου αρκεί σε αλυσιδωτές αντιδράσεις από μέρους... Ούτε που θα καταλάβουν τι τους χτύπησε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, η συναισθηματική αναμπουμπούλα είναι δεδομένη σήμερα. Όμως αν αφήσεις τις εσωτερικές σου περιδινήσεις να επηρεάσουν την ρουτίνα και τις σχέσεις σου στο γραφείο, θα φταις εσύ και μόνο! Πρόσεχε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, προσπάθησε σήμερα να κατευθύνεις το υπερδραστήριο μυαλό σου προς την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στη δουλειά και μην αναλωθείς σε χαζοσυζήτησεις ή/και άγονες διαμάχες με συναδέλφους στη δουλειά σου. Κρίμα δεν είναι να χαραμίζεις το χρόνο σου για ξεροκέφαλους ανθρώπους;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Με δεδομένο το άγχος για το άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον (είτε λόγω της κρίσης, είτε λόγω της διάθεσης σου να κάνεις επιτέλους κάτι που να σε εκφράζει αντί να σε βασανίζει), μόνο ως θετική κρίνεται η δαιμονισμένη διάθεση με την οποία θα σηκωθείς από το κρεβάτι. Και σκέψου και το άλλο: το χαμόγελο σου αξίζει το διπλά όταν δημιουργεί φρίκη στα μάτια όσων σε αντιπαθούν ή σε κρίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, μην πάρεις αμέσως φόρας και τα διαλύσεις όλα τώρα που Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου. Για την ώρα τρίξε τα δόντια σε μερικούς/ες συνεργάτες σου που επιμένουν να το παίζουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Σαν πολύ αέρα έδωσες...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όσο περισσότερο βλέπεις γύρω σου φίλους/ες, συναδέλφους ή μέλη της οικογένειας σου να πέφτουν σε μια άμοιρη και άτολμη κατάσταση ύπαρξης εξαιτίας των προβλημάτων τους, τόσο περισσότερο τα παίρνεις στο κρανίο μαζί τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το σώμα σου ήδη έχει αρχίσει να στέλνει τα πρώτα προειδοποιητικά σήματα πως πρέπει να προσέχεις, να ξεκουραστείς σωματικά και πνευματικά, να περάσεις λίγο χρόνο με τους/τις οικείους σου. Και εσύ τι κάνεις; Εργάζεσαι και εκνευρίζεσαι κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μα το μόνο που θες από τους φίλους/τις φίλες σου είναι να ήρεμοι/ες, να μην φωνάζουν, να μην μεταφέρουν την ένταση τους στη παρέα. Και φυσικά θα προσπαθήσεις να τους/τις ηρεμήσεις. Και φυσικά θα ξεσπάσουν πάνω σου. Φιλική συμβουλή από τον αστρολόγο σου: Κάτσε στʼ αυγά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου