Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Δεν ζητάς πολλά πράγματα σήμερα. Στοιχειώδη ευγένεια από τους ανθρώπους και όχι υψηλούς τόνους στη δουλειά για το παραμικρό. Ας ελπίσουμε πως θα ρεγουλάρεις τις επαφές με τους ανθρώπους χωρίς προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Άντε πάλι με αυτή την ερωτιάρικη διάθεση σου. Σε πιάνει κι εσένα ρε παιδάκι μου τις πιο παράξενες μέρες! Τώρα τι να σου πω; Απλά μείνε μακριά από γκάφες με πρώην ή ακατάλληλους/ες. Ειδικά από τους/τις δεύτερους/ες!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, αν και θες να τ' αποφύγεις ν' ασχολούνται όλοι/ες μαζί σου σήμερα, πίστεψε με δεν θα τα καταφέρεις. Κι άντε αν ασχολούνται μαζί σου φίλοι/ες ή κάποιος/α που σε κοιτάζει με σκέρτσο και πονηρία. Αλλά αυτοί οι συγγενείς σου και οι συνάδελφοι σου, τι ζόρι τραβάνε τέλος πάντων;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Που πρέπει να εστιάσει σήμερα ένας/μια Καρκίνος; Η εύκολη απάντηση θα ήταν: «Κάνε ότι απελευθερώνει το μυαλό σου και σε διασκεδάζει!». Η σωστή απάντηση όμως είναι άλλη: «Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρεις με ό,τι ρίσκο αυτό περιλαμβάνει!». Ναι, αναφέρομαι στις παρέες σου...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μια φίλη Λέων μου ζητά επίμονα να μην μιλάω για τα οικονομικά των εκπροσώπων του ζωδίου γιατί της ρίχνω τη διάθεση. Η αλήθεια είναι πως έχει επέλθει ένας κορεσμός, όμως εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου. Επαναλαμβάνω και σήμερα: Δεν βρίσκονται περισσότερα έσοδα αυτή την εποχή, άρα φτιάξε τη διαχείριση! Αν δε μπορείς μόνος/η σου πάρε κανένα/καμιά Καρκίνο τηλέφωνο. Έμαθα προσφέρουν αφιλοκερδώς μαθήματα οικονομίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, είναι σαφώς πιο αποτελεσματικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα να είσαι ένα κακό παιδί που φορά μια μάσκα σεμνότητας, παρά να δείχνεις φάτσα φόρα πόσο ανταγωνιστικός/η και επιθετικός μπορείς να γίνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Προσπαθούσα πάνω από 10 λεπτά να πείσω τον εαυτό μου πως πρέπει να σου γράψει για το πόσο ευνοϊκή είναι η μέρα να βγεις με φίλους, να περάσεις καλά, να σχεδιάσετε ίσως καμιά απόδραση σαν παρέα. Αλλά δεν τα κατάφερα… Τίποτα δεν μοιάζει ανεκτό δίχως έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το εργασιακό σου περιβάλλον μοιάζει αρκετά αλλοπρόσαλλο τον τελευταίο καιρό κι από σήμερα ακόμη περισσότερο. Καλείσαι να ισορροπείς με επιτυχία ανάμεσα στον τσαμπουκά, την ένταση, την διπλωματία, την άμυνα και την συνέπεια… Ουφ κουράστηκα και μόνο που τα γράφω. Πως την παλεύεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, για τις επόμενες μέρες σ' απασχολεί πολύ έντονα το ζήτημα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν είσαι σε μια σχέση, αυτή οδηγεί κάπου ή θα είσαι πιο ήρεμος χωρίς αυτή; Και στη δουλειά, υπάρχει προοπτική να πετύχεις κάτι καλό άμεσα, ή βλέπεις τα χρόνια να περνούν σαν αιώνες και τίποτα να μην αλλάζει; Και όλοι ξέρουμε πόσο σιχαίνεσαι τους προβληματισμούς...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, όχι μόνο έχεις βάλει σκοπό τις τελευταίες μέρες ν' αποδείξεις πως μπορείς να χωρέσεις σε ένα 24ώρο δουλειά ενός μήνα, αλλά θες να συνεχίσεις να εκπληρώνεις και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις (προς το σύντροφο/τους φίλους/τους οικείους σου) σαν να είσαι σε διακοπές και να μην έχεις άλλες σκοτούρες στο κεφάλι σου. Είμαστε σοβαροί; Ζήτα και μια βοήθεια, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου (that's a promise!).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σκύψε πάνω από τις φιλικές σου σχέσεις το επόμενο διήμερο. Αφιέρωσε το χρόνο σου για να προσφέρεις χαμόγελο και αγάπη σε εκείνους τους ανθρώπους παραμένουν εκεί ανεξαρτήτως καιρού και προβλημάτων τους. Και που ξέρεις; Μπορεί να χαλαρώσεις τόσο τις άμυνες σου ώστε να έλξεις άφθονο ερωτικό ενδιαφέρον. Όλα ήρεμα για λίγο. Μπορείς, είμαι σίγουρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου