Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ναι, οι άνθρωποι έχουν σημασία από σήμερα και όχι η δουλειά σου, τα άγχη σου ή τα χρήματα (που θες, που σου λείπουν, που ζητάς…). Γίνεσαι κοινωνικό ον ξανά και σʼ αρέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σωματική κούραση ή/και ψυχολογική εξάντληση δεν είναι και τα καλύτερα νέα για να αισιοδοξείς για τις μέρες που έχεις μπροστά σου. Όμως πως να κάνεις κι αλλιώς, όταν οι απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου (ναι, συνδέονται κυρίως με καλυτέρευση της οικονομικής σου κατάστασης) ακολουθούν αυξητικές τάσεις ανάλογες του υδραργύρου το κατακαλόκαιρο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τι κι αν η εργασιακή ένταση μετριέται πλέον σε μεγατόνους (σαν τις βόμβες ένα πράγμα...); Τι κι αν η ανασφάλεια γύρω σου αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οι οποίοι αν κάποια στιγμή σε παρασύρουν, θα σφιχταγκαλιάσεις ξανά το εσωτερικό σου χάος; Για τις επόμενες μέρες μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχώς και παντού πως ότι κι αν γίνει έχεις αρχίσει να σε αγαπάς σφόδρα ξανά και δεν σ' αγγίζει τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μια από τις σημαντικότερες αρετές ενός/μιας Λέοντα είναι η προθυμία να δείχνει την αγάπη του/της προσφέροντας στους γύρω του/της απλόχερα συναισθήματα, δώρα, ενδιαφέρον, συμπαράσταση. Αυτό είναι και το μονοπάτι για να επιστρέψει ζεστό αίμα στη καρδιά σου και η λάμψη στα μάτια σου. Ασχολήσου σήμερα με την οικογένεια σου, μοιράσου μαζί τους στιγμές, χαμογέλασε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Για πόσο καιρό μπορεί ένας/μια Παρθένος να κρατά μέσα του θυμό/ένταση/ψυχολογική πίεση; Πρακτικά, αν θέλει, μπορεί νʼ αντέξει μέχρι να σπάσει σωματικά και ψυχολογικά. Όμως επειδή πήρες δύο χρόνια με τον Κρόνο το μαθηματάκι σου, πλέον δεν πέφτεις στις ίδιες παγίδες. Διαολοστέλνεις με την παραμικρή αφορμή. Μη μασάς πουθενά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ισορροπείς σε μια ιδιόρρυθμη συναισθηματική τραμπάλα. Από τη μια η προοπτική της μοναχικότητας μοιάζει όλο και πιο προσιτή στις συνθήκες της ζωής σου αλλά, την ίδια στιγμή, ξυπνά και μια βαθιά απογοήτευση πως μάλλον ήσουν μόνος/η μια ολόκληρη ζωή. Όταν οι σχέσεις μοιάζουν με παγωμένο αγγλικό αστείο στο οποίο κανείς δεν γελάει, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις target group.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν λειτουργήσεις σαν γνήσιος/α Σκορπιός, η σημερινή μέρα θα περιλαμβάνει οργάνωση της σκέψης σου και απόσταση από την επιρροή και τις απόψεις των γύρω σου, όσο κοντινοί κι αν είναι. Αν όμως παρασυρθείς και λειτουργήσεις σαν άνθρωπος, όπως είμαστε όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσεις πριν της ώρας σου. Τουλάχιστον φρόντισε ο θυμός σου να βρει τους/τις κατάλληλους/ες αποδέκτες…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Να προσέχεις αυτές τις μέρες για ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Να προσέχεις την ένταση που ξεσπάς σε γονείς και οικείους. Να προσέχεις τι λες γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι την ψυχρή, ωμή αλήθεια για τη ζωή τους. (Αν πω ακόμη μια φορά να προσέχεις μου φαίνεται πως πρέπει κι εγώ να προσέχω μη μου έρθει κανένα μπουκέτο στη μούρη)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, αν σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σε ποια απόφαση βρίσκεται το αληθινό σου συμφέρον, εμπιστεύσου σήμερα σε έναν φίλο/μια φίλη τους προβληματισμούς σου. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και αν αυτό το ένα είναι το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μερικές φορές κανείς τον τρόπο σκέψης σου και τις ιδέες σου τοτέμ που πρέπει οι κοντινοί σου άνθρωποι να προσκυνούν αν θέλουν να τα πάνε καλά μαζί σου. Αν λειτουργείς σήμερα με τέτοιο τρόπο πως περιμένεις: α) να μην φορτίζεις με ένταση όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου ή β) να μην προβάλλεις όλες τις φοβίες σου πάνω στους γύρω σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, αν πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει με το νου, να ξεχνιέται ή με την κάθε ευκαιρία να αποσπάται η προσοχή σου, προσπάθησε να σε επαναφέρεις στην τάξη. Είναι επικίνδυνο σήμερα να μην είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου