Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Οι θέσεις στάθμευσης των μονίμων κατοίκων της παλιάς πόλης στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ναυπλίου

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος  για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1 ΘΕΜΑ
Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ-ΚΟΥΡΕΙΟ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ-ΧΕΡΙΩΝ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑΣ) με την επωνυμία ΚΟΡΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και της ΓΕΩΡΓΙΑΣ στη Λ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39 στη Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

2 ΘΕΜΑ
Ανάκληση της με αριθμ. 84/2014 απόφασης χορήγησης προέγκρισης και χορήγηση προέγκρισης για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ «ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ- ΛΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία ΗΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ στη Λ.ΑΡΓΟΥΣ 37 στη Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

3 ΘΕΜΑ
Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία ΡΟΥΣΣΟΥ-ΜΑΝΔΡΟΖΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ στην οδό Εφέσσου 14 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων .

4 ΘΕΜΑ

Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία IVANOVA NINA του GENCHEVA στην οδό Bυζαντίου 9 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων .

5 ΘΕΜΑ
Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με την επωνυμία Μ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε στην οδό Λ.Άργους 31 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων .

6 ΘΕΜΑ
Τροποποίηση της με αριθμ. 132/2014 απόφασης ΔΚ.Ναυπλίου περί κανονισμού κοινοχρήστων χώρων

7ο ΘΕΜΑ
Τροποποίηση της με αριθμ. 130/2014 απόφασης ΔΚ Ναυπλίου περί ονοματοδοσίας

8ο ΘΕΜΑ
Αφαίρεση πανό και αφισών σε μη προβλεπόμενους χώρους

9ο ΘΕΜΑ
Θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων

10ο ΘΕΜΑ
Καταγραφή επικίνδυνων σημείων (γούβες) στο οδόστρωμα


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
της Δημ. Κοιν. Ναυπλίου 
 ΝΤΑΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου