Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Το να πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτές τις μέρες απαγορεύεται δια ροπάλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να σκέφτεσαι! Μερικές συνεργασίες/επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και το κάτοπτρο δεν αποκαλύπτεις ευχάριστες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όλο το πρωί μοιάζεις σαν να βρίσκεσαι σε μια αγχωμένη αναμονή. Θα δεις κάποιον/α από το παρελθόν που δεν περίμενες να τον/την συναντήσεις ή περιμένεις κάποια συνάντηση που κάνει τις παλάμες σου να ιδρώνουν; Από το απόγευμα πάντως είσαι τσίτα σε ενέργεια. Ελπίζω όχι και σε νεύρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Όλα επιτρέπονται στο παιχνίδι της καριέρας. Και να αλλάξεις απόψεις, αλλά και να τις επιβάλλεις. Και να εκμεταλλευθείς ευκαιρίες, αλλά και να τις αρπάξεις με το έτσι θέλω από άλλους/ες. Αυτές τις μέρες στη εργασία σου ισχύει το: ο θάνατος σου, η ζωή μου. Και φυσικά κανείς δεν θέλει να είναι με τους πεθαμένους. Με εννοείς;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι η εποχή του χρόνου που χρειάζεται να είσαι πιο ρεαλιστικός/η και πρακτικός/η από Παρθένο, να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου στο παρόν και να μην σηκώσεις κεφάλι μέχρι να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Όμως έλα που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το μέλλον και τα όνειρα που ακόμη περιμένουν στην αναμονή προς εκπλήρωση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Είναι φορές που χωρίς να πιέζεσαι ή να ζορίζεσαι, σου γίνεται τόσο ξεκάθαρο αν μια σχέση (φιλική ή ερωτική) δεν σε καλύπτει πια, που αποφασίζεις ακαριαία νʼ αναλάβεις δράση και να ξεκαθαρίσεις τη κατάσταση. Καιρός ήταν Λέοντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Συχνά είναι ο φόβος της απόρριψης ή της μοναξιάς που σʼ αποτρέπει να αποκαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα (είτε αγάπης, είτε απέχθειας). Και είναι τόσο δύσκολο για εσένα γιατί, σʼ αντίθεση με άλλους/ες, έχεις επίγνωση της δύναμης του «Σʼ αγαπώ» και του «Δεν σʼ αγαπώ πια». Πάντως μόνο η ειλικρίνεια θα σε λυτρώσει σήμερα Παρθένε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Πρόσεξε λίγο αυτό το διήμερο με ποιον/α περνάς το χρόνο σου και κυρίως ποιον/α είσαι έτοιμος/η να βάλεις στο κρεβάτι σου γιατί ο ίδιος άνθρωπος που το σήμερα σε συναρπάζει αύριο μπορεί να σε φέρει στα όρια της παράνοιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν μου υποσχεθείς πως μέχρι το απόγευμα θα τα βγάλεις πέρα με την νευρική/ευέξαπτη διάθεση σου, θα σου υποσχεθώ κι εγώ πως από το βράδυ κι έπειτα θα έχεις τόση διάθεση/ενέργεια που και μʼ αλυσίδες να σε δέσουν δε μασάς! Σύμφωνοι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ό,τι κι αν κάνεις μέχρι το μεσημέρι δεν πρόκειται ούτε να καταγραφεί ούτε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου – αφέσου, ξέσπασε, φλέρταρε, τσακώσου, προκάλεσε μέχρι τελικής πτώσης (συμπληρώνεις κατά βούληση)… Μόνο σε παρακαλώ, μια χάρη: το βράδυ κράτα και μερικές ώρες για ξεκούραση/χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αυτό που περισσότερο έχεις ανάγκη σήμερα δεν είναι η αγκαλιά του/της καλού/καλής σου (ή όχι μόνον αυτή στην τελική). Θέλεις το σπίτι σου να ζεστάνει από ανθρώπινες παρουσίες ή να βρεθείς σε ένα φιλικό σπίτι που παρέχει θαλπωρή και χαλάρωση. Τι περιμένεις; Ανοίγεις κινητό, ψάχνεις τον κατάλογο, παίρνεις τηλέφωνα! Πάρε πρωτοβουλία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αφού τίποτα δε σε κάνει πιο χαρούμενο/η από το να βλέπεις σε κάθε άνθρωπο ένα μελλοντικό φίλο/μια μελλοντική φίλη, γιατί περιορίζεσαι στις ίδιες παρέες; Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ξέρεις πως αν βγεις έξω στον κόσμο, ένας/μια καινούργιος/α γοητευτικός/η άγνωστος/η θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα ανανεώσει την πίστη σου στη ζωή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Είναι η εποχή του χρόνου που η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στην καριέρα σου. Εκεί είναι που δίνονται οι μάχες, εκεί είναι που κάθε μέρα δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει. Εκεί είναι που οι φλόγες και οι εντάσεις πολλαπλασιάζονται αντί να σβήνουν. Και αυτό φυσικά περιορίζει την προσωπική σου ζωή. Όμως ακριβώς εκεί, στην προσωπική σου ζωή είναι που θες να αφοσιωθείς περισσότερο για να νιώσεις πως αναπνέεις. Μαγκωμένες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου