Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, το μεγάλο προσόν σου αλλά και το μεγάλο μειονέκτημα σου είναι ότι όσο εύκολα τσακώνεσαι το ίδιο εύκολα συγχωρείς. Σήμερα παίξε λίγο παραπάνω με όποιον/α οικείο/α σου τα τσουγκρίσετε. Δεν χρειάζεται να μάθει τόσο γρήγορα πως τον/την έχεις συγχωρέσει από την πρώτη στιγμή...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αποφασιστικότητα, ταχύτητα, διάθεση να ολοκληρώσεις στόχους που έχουν μείνει πίσω! Δράση, δράση, δράση! Στο τέλος της ημέρας ακολουθεί η γλυκιά κούραση που κυριαρχεί σ' όσους/όσες έχουν εργαστεί με επιτυχία και το ξέρουν...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε; Ναι σε εσένα μιλάω! Έχουμε κρυφούς ερωτικούς πόθους τώρα; Κρατάς μυστικά από τον αστρολόγο σου; Σε καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να το κάνουμε βούκινο, όμως σταμάτα το μπλα μπλα και προχώρα στο ψητό λέμε...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πώς να πείσεις έναν/μια Καρκίνο να μην υπερβάλει στην αυτοκριτική που ασκεί στον εαυτό του/της; Κι όμως τώρα η ψύχη σου αναλαμβάνει τα ηνία και σʼ αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις καταφέρει πια να κοιτάς τον εαυτό σου στα μάτια και να λες «Δε είμαι θύμα κανενός/καμιάς, ακόμη κι αν το αντίτιμο είναι για την ώρα η μοναχικότητα.».

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, είναι υπέροχη η κοινωνική καταξίωση και η εργασιοθεραπεία. Είναι υπέροχο να έχεις την υλική εξασφάλιση που σου δίνει μια δουλειά που σε ικανοποιεί. Σκέφτηκες όμως πως αυτό που πάντα σε στήριζε είναι ο έρωτας; Θυμάσαι πόσο δε σʼ ένοιαζαν τα υλικά προβλήματα όταν είχες μια αγκαλιά να ξαποστάσεις; Τι σε έκανε τόσο ρεαλιστή/ρεαλίστρια ξαφνικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Τις περισσότερες μέρες του χρόνου, μέσα στο πανικό εκπλήρωσης όλων των υποχρεώσεων, ξεχνάς πως βαθιά μέσα σου υπάρχει μια έμφυτη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες σου. Κάποιος/α που δεν πιστεύει στον εαυτό του/της δεν θα μπορούσε να πιστεύει στην τελειότητα, σωστά; Αυτές τις μέρες έρχεσαι πάλι σε επαφή μʼ αυτό το κομμάτι σου. «Είμαι Παρθένος και ακόμη κι αν πρόκειται το σύμπαν να γυρίσει ανάποδα, εγώ θα καταφέρω νικήσω ότι με σκλαβώνει!»

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αυτές οι μέρες έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως όσο αναγκάζεσαι να βλέπεις τα πάντα (σχέσεις, υλική και συναισθηματική ζωή) από μια στείρα οπτική γωνία κόστους/οφέλους, τόσο βασανίζεσαι. Εδώ και τώρα χρειάζεσαι νέες οπτικές γωνίες, δηλαδή νέους τρόπους σκέψης, δηλαδή φρέσκους ανθρώπους στη ζωή σου! Και όσοι/ες σε πιέζουν, άμεσα στην ανακύκλωση μαζί με τις άδειες κονσέρβες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Κάθε φορά που ένας φίλος/μια φίλη Σκορπιός με ρωτάει για τα οικονομικά, του/της θυμίζω μια εβραϊκή (sic) παροιμία: "Όταν είσαι πλούσιος έχεις πολλούς φίλους, ξέρεις να χορεύεις και έχεις και ωραία φωνή". Τώρα γιατί κάθε φορά καταλαβαίνει ότι αν δεν είσαι πλούσιος δεν έχεις φίλους, δεν ξέρεις να περπατάς και είσαι παράφωνος, δεν μπορώ να το κατανοήσω. Όταν δεν έχεις λεφτά απλά δεν έχεις λεφτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ακόμη και για τους/τις Τοξότες είναι δύσκολο να αποχωριστούν μερικούς στόχους – ειδικά αν έχουν πιστέψει με όλη τη δύναμη της καρδιάς τους σʼ αυτούς. Είτε είναι μια σχέση που δυσλειτουργεί, είτε είναι μια επαγγελματική συνεργασία που σε πιέζει, επιμένεις να δίνεις χαμένες μάχες. Μήπως ήρθε ο καιρός νʼ ανοίξεις τα μάτια σου πια; (Στην περίπτωση που είσαι για καιρό μόνος/η σου, γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη νʼ εμπιστευθείς ξανά τον κόσμο. Μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου, ΟΚ?)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ναι, ναι ξέρω... Έχεις κουραστεί, δεν θες να βλέπεις ανθρώπους, θέλεις να χαλαρώσεις, έχεις άγχος για τη δουλειά σου. Μετά από αυτό το λογύδριο σου πως θα καταλήξεις σήμερα να είσαι "τραβάτε με κι ας κλαίω" και ούτε θα απομονωθείς, ούτε θα κοιμηθείς νωρίς, μην προσπαθείς να μου το εξηγήσεις. Μην! Δεν θέλω ρε παιδί μου! Κάνε ότι είναι να κάνεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

«Σιγά μην κάτσω να σκάσω σήμερα για τα προβλήματα μου! Κι αύριο εκεί θα είναι και θα με περιμένουν!» λέγεται πως αναφώνησε σήμερα τα ξημερώματα ένας Υδροχόος μόλις ξύπνησε κι έριξε νερό στο πρόσωπο του. Σήμερα σημασία έχουν τα πρόσωπα (φίλοι, σύντροφος, γονείς, παιδιά…) και όχι τα απρόσωπα. Γέμισε τη μέρα σου μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

"Είμαι Ιχθύς και σήμερα, ότι και να μου λένε, ότι και να ακούσω, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη διάθεση!". Να επαναλαμβάνεται ανά 10 λεπτά σαν βουδιστικό μάντρα. Όχι δεν είναι ψυχαναγκασμός. Στην περίπτωση σου λέγεται υγιής εγωισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου