Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αέρας, οξυγόνο, απόσταση... Η ανάγκη να δραπετεύσεις μεγαλώνει με εκθετικούς ρυθμούς κάθε λεπτό. Και ένας/μια Κριός που ασφυκτιεί γίνεται απρόβλεπτος/η!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όταν λαχταράς να τελειώσει η εβδομάδα, λες και περνάς κάθε μέρα στη δουλειά το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ναι, το λένε κορεσμό!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζουν να σου αφήνουν μια αίσθηση πως έχεις εγκλωβίσει το μέλλον σου με τις προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές του παρόντος. Μια αίσθηση πως χάλασε η πυξίδα και δεν ξέρεις αν κάνεις τελικά βήματα μπρος ή πίσω. Σκέτος πονοκέφαλος σαν να λέμε...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Για να λέμε την πικρή αλήθεια, κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο χαλαρός/η, άνετος/η με τον εαυτό σου και τολμάς να εγκαταλείψεις τους βράχους που κρύβεσαι για να παίξεις με όλους τους υπόλοιπους από εμάς στην ανοιχτή παραλία, σε κυριεύει φόβος. Μην ανησυχείς όμως σήμερα γιατί το μόνο που μπορεί να σε πληγώσει είναι να κλειστείς ξανά στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν σου πω πως θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσεις αποπροσανατολισμένος/η στην προσωπική σου ζωή και που θα μπλέκεις την φοβία με τη λαχτάρα και την παράλυση με την ηδονή, θα δείξεις σήμερα υπομονή και θα συγκρατήσεις τα νεύρα σου; Ε καλέ μου/καλή μου Λέοντα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν διαβάζεις τα περισσότερα από τα tips θα δεις ότι περιστρέφονται συνήθως γύρω από την αγάπη/τον έρωτα/τις σχέσεις. Γιʼ αυτό σε καταλαβαίνω σήμερα αν θέλεις να κλείσεις την σελίδα, να ουρλιάξεις από ξενέρα ή νʼ απαντήσεις δεικτικά πόσο αδιάφορο/η σʼ αφήνουν όλʼ αυτά. Θα μου επιτρέψεις πάντως να διατηρήσω τις υποψίες μου πως θα τα κάνεις όλα αυτά για ξεκάρφωμα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν παρατηρείς σήμερα τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου σε κατάσταση επιθετικής κατάθλιψης ή σιωπής που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει σε νεύρα, σε παρακαλώ, για το όνομα του Θεού, μην πας να ρωτήσεις τι έχουν, τι συνέβη ή ποιος/α τους πείραξε. Πάλι εσύ θα τα λουστείς και δεν φταις σε τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως με το ζόρι κάποιος σε πέταξε πάνω σʼ αυτή τη γωνιά του σύμπαντος και σʼ αναγκάζει να ζεις την νωχελική ρουτίνα της ζωής ενός ενήλικα. Ναι, όλα μοιάζουν να μην έχουν κανένα νόημα, άρα γιατί να πολεμάς; (Μια μέρα είναι θα περάσει, μην πάρεις απόλυτα στα σοβαρά αυτή την ερώτηση!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αμάν πια με τις τάσεις φυγής σου! Έχουμε χάσει τον ύπνο μας προσπαθώντας να σε κρατήσουμε κοντά μας. Μέρες σαν τη σημερινή αισθάνεσαι πως ειδήσεις του στυλ «Πήγε μέχρι το περίπτερο για τσίχλες και δεν ξαναγύρισε ποτέ.» έχουν γραφτεί για εσένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ασυμφωνίες υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν με συναδέλφους. Όμως το να τις αφήνεις να σου δημιουργούν ενοχές για όλο το υπόλοιπο της μέρας είναι κομμάτι τρελό. Μην γίνεσαι Ιχθύς. Δεν σου πάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ναι, θέλεις την ησυχία σου. Ναι, ο κόσμος για τις επόμενες μέρες θα σου φαίνεται αφόρητα πιεστικός/φλύαρος/ανούσιος. Ναι, τώρα που έχεις αυτή τη στάση στα πράγματα θα θυμηθούν όλοι (φίλοι, συνεργάτες , ο/η σύντροφός σου) να σου την πουν (ακόμη και για πράγματα που έγιναν μήνες πριν).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Προστάτεψε τον εαυτό σου από α) την επιθυμία να επιλύσεις ζητήματα με παρεξηγημένους/ες φίλους/ες ή πρώην συντρόφους, β) το να πιείς μέχρι λιποθυμίας μήπως και νιώσεις καλύτερα και γ) γνωριμίες της μιας βραδιάς. Σουτ! Σουτ! Δεν θέλω αντιρρήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου