Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σε αντίθεση με τα αστρολογικά τσιτάτα που σε θέλουν ομιλητικό/ή σε σημείο υστερίας, η αλήθεια είναι συχνά περνάς μέρες σαν τη σημερινή που δεν βρίσκεις έστω ένα λόγο για νʼ ανοίξεις το στόμα σου και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Μέρα για να την περάσεις με αυτούς τους λίγους που ξέρεις πως έχουν κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν στο μυαλό και την καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι προφανές πως αν σε μια σχέση (συνεργασίας, φιλική ή ερωτική) προσφέρεις όλο και περισσότερο χρόνο, ενδιαφέρον, αφοσίωση, τόσο περισσότερο ο/η άλλος/η θα ζητάει από εσένα. Σήμερα απαγορεύεται να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να 'ναι πιο σημαντικός/η από εσένα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Από σήμερα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά και μεθοδικά (χωρίς πανικό δηλαδή) τι ακριβώς θα κάνεις με την επαγγελματική σου ζωή. Βρίσκεις τόση ικανοποίηση σε αυτό που κάνεις ώστε να ξεκινήσεις μια σταυροφορία προσωπικής ανόδου; Αν ναι, άρχισε να καταστρώνεις σχέδια. Αν όχι, άρχισε να καταστρώνεις την αποχώρηση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Προφανώς και αυτή την περίοδο έχεις συνδέσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης σου με την υλική σου εξασφάλιση. Ναι, γιʼ αυτό το λόγο εργάζεσαι σαν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο (κιτς, το ξέρω…) και η λέξη «θέλω» βγαίνει από το στόμα σου μετά από τιτάνια εσωτερική μάχη. Ξέρεις κάτι; Από το να εμπιστεύεσαι ή να εξαρτάσαι από άλλους, χίλιες φορές αυτό! Θα αντέξεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Επιστρέφει τις επόμενες μέρες η διάθεση να αναλάβεις επιτέλους το θάρρος να εγκαταλείψεις μια και καλή εργασιακές σχέσεις και σταθερές που σε συντηρούσαν για χρόνια, όμως πλέον σου στερούν απλά χρόνο, διάθεση και ενέργεια να ζήσεις. Α και η αναλογία ρεαλισμού/ρομαντισμού στις σχέσεις πρέπει να είναι 50-50 από εδώ και πέρα, σύμφωνοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Από την μια αυτό που θέλεις είναι να μείνει ανέγγιχτος ο συναισθηματικός σου πυρήνας (ναι, εκείνο το υπόγειο που μόνο εσύ μπορείς να μπαίνεις μέσα και φυλάς τα σημαντικότερα βιώματα και τις αναμνήσεις μιας ζωής) όμως την ίδια στιγμή έχεις την ανάγκη της βαθιάς αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους και αυτό απειλεί την αποκλειστικότητα που έχεις σ' αυτό τον πυρήνα. Μέρες σαν τη σημερινή νιώθεις πως ποτέ δεν θα βγάλεις άκρη με τον εαυτό σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Εκμεταλλεύσου το momentum της σημερινής μέρας και επικοινώνησε/απαίτησε από τον/την προϊστάμενη σου τις αλλαγές εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμος/η στη εργασιακή σου καθημερινότητα ή, αν ψάχνεις για δουλειά, κυνήγησε σήμερα να κλείσεις ραντεβού, στείλε βιογραφικά, σήκωσε το τηλέφωνο να μάθεις τι απέγιναν τα άλλα CV που έχεις στείλει! Τρέχουμε λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Κάθε φορά που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβληθεί, να σʼ αναγκάσει να λειτουργήσεις με τον τρόπο που εκείνος/η θέλει ή να σε παρατηρήσει λες και είσαι πάλι στην 1η δημοτικού, είτε έρχεσαι εκτός εαυτού, είτε (αν ιεραρχικά είναι ανώτερος/η σου στο χώρο εργασίας) καταπιέζεσαι και δε μιλιέσαι. Ας πούμε η προοπτική του να το συζητήσεις (ήρεμα ή έντονα) δεν παίζει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τότε θα του/της έγραφα για την ανάγκη να πιστέψει πως υπάρχει ένα νόημα στην γεμάτη προβλήματα και εντάσεις καθημερινότητα του/της. Όμως εσύ δεν πιστεύεις σε κάποιο αδιόρατο και αναπόδραστο νόημα – μόνο στις πράξεις και τις συνέπειες τους. Ε λοιπόν, απουσία νοήματος και πίστης, σήμερα αισθάνεσαι τόσο παγιδευμένος στις συνέπειες των αποφάσεων που έχεις πάρει στην προσωπική σου ζωή, που καλύτερα να μην προκαλέσει κανείς/καμία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!