Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, μετά από αρκετές μέρες που η διάθεση σου ήταν το λιγότερο περίεργη (αν όχι νοσταλγική, ενδοσκοπική, κυκλοθυμική), μοιάζουν με όαση οι μέρες που σε περιμένουν μπροστά και έχουν για κεντρικό τους σύνθημα το "Ζούμε για το τώρα! Όχι άλλα κολλήματα!".

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αυτό ήταν λοιπόν; Αυτές είναι όλες οι δυσκολίες του Πλούτωνα στον 8ο οίκο; Εργασιοθεραπεία - εξόντωση, παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και η λυσσασμένη επιθυμία να καθιερωθείς στο χώρο που βρίσκεσαι; Εντάξει, μην γίνεσαι υβριστικός απέναντι στον Πλούτωνα αλλά ναι, είναι όλα αυτά και ως τώρα τα έχεις βγάλει πέρα άριστα. Σήμερα εκμεταλλεύσου την αύρα του μαχητή που αναδίνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Θα το φας το κεφαλάκι σου… Είτε είναι μια νέα γνωριμία που σε παρασύρει σε αμαρτωλές φαντασιώσεις, είτε η σκέψη να επανέλθεις σε μια προηγούμενη ιστορία που έληξε άδοξα, είσαι έτοιμος/η πάλι να πάρει φόρα και να κουτουλήσεις στο μαντρότοιχο της ερωτικής εμμονής.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μαστίγιο και καρότο αυτό το συμπάν τελευταία. Χθες διάθεση για κοινωνική ζωή και ερωτοτροπία, σήμερα εργασιακή παράνοια και εντάσεις με συναδέλφους που σου ταρακουνούν το νευρικό σύστημα. Και το γαμώτο είναι πως δεν μπορείς να τʼ αποφύγεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Τα μηνύματα που παίρνεις σήμερα λένε να προσέχεις τα νεύρα σου, τις παρεξηγήσεις ενώ επιστρέφει και ο γνώριμος φόβος πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η. Ξέρεις τι λέω εγώ; Αδιαφόρησε για μηνύματα, προμηνύματα και συμβουλές και όποιος/α πάει να σου βάλει τρικλοποδιά μια, να του/της την επιστρέφεις επί δέκα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Για έναν/μια Ζυγό μια σχέση που βαλτώνει δεν έχει καμία διαφορά με την μοναξιά: και τα δύο ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι μάλλον θα νιώσεις καλά γνωρίζοντας πως τις επόμενες μέρες έχεις την δύναμη και τη διάθεση να επιβάλλεις σοκ στους γύρω σου. Η αφορμή μπορεί να είναι η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου στην καριέρα σου και το αποτέλεσμα πιθανόν να σε φέρει σε άλλη εταιρία, σπίτι, πόλη… Σίγουρα πάντως κάπου μακριά από το συναισθηματικά αδιέξοδο παρόν σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Πράγματι είναι σαν να έχεις ξυπνήσει με διάθεση λες και έχεις γυρίσει στην εφηβεία και θες αυτές τις μέρες να ζήσεις σ' έντονους ρυθμούς. Τι; Πως είπες; Τώρα που το ξανασκέφτεσαι, φοβάσαι μην κάνεις καμιά βλακεία; Σκορπιέ, μου κάνεις πλάκα έτσι; Άντε έξω από την πόρτα! Have fun!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν το βλέμμα μπορούσε να σκοτώσει, σήμερα θα ήσουν ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα στο κόσμο. Αφού εκπέμπεις αυτή την «είμαι ετόιμος/η για όλα» αύρα, δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκαλέσεις επίτηδες καυγάδες σήμερα μʼ όποιον/α έχεις ανοιχτές παρτίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Σαν το φίδι που αλλάζει το δέρμα του, έτσι κι εσύ βιώνεις σήμερα μια παράξενη, βίαιη αλλά και αναζωογονητική συνάμα αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις μερικές σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις (συνεργάτες, σύντροφος). Ο δυναμισμός σου τρομάζει αλλά και γοητεύει. Have fun λοιπόν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Να αγχώνεσαι για δικά σου προβλήματα είναι ανθρώπινο. Αλλά να αγχώνεσαι για όλους τους άλλους (κολλητούς, συναδέλφους, συγγενείς) και να λες με σιγουριά πως θα καταφέρεις να μόνος/η σου να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά για όλους, ε συγνώμη αλλά αγγίζει τα όρια της τρέλας! Από την άλλη ό,τι και να λέω εγώ, αν εσένα σου έχει σφηνωθεί στο κεφάλι, τσάμπα σάλιο χαλάω (μη με ακούς που γκρινιάζω, κατά βάθος σε θαυμάζω)...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ξέρεις τι είναι πιο θλιβερό από το να έχει ξεχάσει ο/η σύντροφος σου πως αυτό που σε γοήτευσε εξ αρχής ήταν πως εξιτάρισε το μυαλό σου; Να το έχεις ξεχάσει κι εσύ μέσα στις υπερβολικές απαιτήσεις εγγύτητας και ασφάλειας. Τις επόμενες μέρες θα ήταν ευλογία να θυμηθείς πως ο έρωτας πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος/η σαν παιδί και όχι αγχωμένο/η. Α, κι αν είσαι ελεύθερος/η τα ίδια ισχύουν για εκείνον/η που έχεις βάλει στο μάτι…