αλλεργίες
Ο Δήμος Ναυπλιέων οργανώνει Εβδομάδα Προληπτικού Ελέγχου Αλλεργιών, παρέχοντας δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης σε όσους επιθυμούν να ελέγξουν την ευαισθησία τους.

Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί που ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες, ενώ με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν εντονότερη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κ.λπ.).
Πόσοι όμως έχουν βρει τι είναι αυτό που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, ώστε να το αποφεύγουν, κάνοντας τη ζωή τους καλύτερη και ευκολότερη;
Για το λόγο αυτό , από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2014, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διενεργήσουν ένα γενικό τεστ ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης εντελώς δωρεάν.
Οι έλεγχοι αυτοί θα γίνουν στα συνεργαζόμενα μικροβιολογικά εργαστήρια των Γκουλιώνη Ιωάννη, Καλαντζή Παναγιώτας και Μαστοράκη Φωτεινής .
Πληροφορίες για την πραγματοποίηση των εξετάσεων θα δίδονται στα τηλέφωνο 2752028133 στο Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων.
 http://www.paratiritis-news.com