Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ - μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να αποκαλύψεις με όλους τους πιθανούς (και απίθανους τρόπους) το πώς νιώθεις σε όποιον/α σʼ ενδιαφέρει ή νʼ ανακαλύψεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι/ες είναι σε σχέση, καιρός να λύσετε μια και καλή τα μικροπροβλήματα που έχουν μαζευτεί με μια ειλικρινή κουβέντα που θα καταλήξει… στο κρεβάτι βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, το καλύτερο αντίδοτο στις αναμνήσεις είναι να συζητάς για τα όνειρα σου και για το μέλλον με καλή παρέα. Μπορεί ο πόνος να μουδιάζει προσωρινά μόνο, αλλά κι αυτό έχει την αξία του!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, επιστρέφει από το μεσημέρι και έπειτα η διάθεση για κοινωνικότητα, μικροδιαπλικτισμούς και πειράγματα σε φίλους/ες και γνωστούς/ες! Αχ, είναι ωραίο να επανέρχεσαι, έστω και προσωρινά, στο γνωστό δραστήριο εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις γιατί πρέπει να αισθάνεται κάποιος/α άσχημα με το να είναι εγωιστής και να λέει φωναχτά «Θέλω!». Ποτέ σου δεν είχες τέτοια ενοχικά σύνδρομα. Όμως επειδή γύρω σου αφθονούν εκείνοι/ες που ζουν και αναπνέουν γιʼ αυτά. Οπότε ετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις νʼ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις νʼ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεσαι σε τρομερή πνευματική εγρήγορση - γεγονός που επηρεάζει θετικά όλη τη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την συγκυρία και κλείσε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που αφορούν είτε την εργασιακή σου ρουτίνα, είτε επικοινωνίες/συναντήσεις με φίλους/συνεργάτες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ε ναι λοιπόν! Δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας! Αν ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες ή συνεργάτες σου ψάχνουν κάποιον/α να ξεφορτώσουν τα άγχη και τις ανασφάλειες τους, σήμερα ειδικά, δεν θα παίξεις αυτό το ρολάκι!