Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αν νιώσεις να σε πνίγει σήμερα η ρουτίνα (εντάξει μη χτυπάς, η βαρεμάρα εννοώ!) μην κολλήσεις. Σήκωσε το τηλέφωνο και ψάξε να βρεις ποιος/α φίλος/η είναι διαθέσιμος για απογευματινή έξοδο!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα τις διασκεδάσεις και την κραιπάλη αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Προειδοποίηση: Όμως σίγουρα θα είναι ανόητο να κλείσεις τα μάτια σʼ αυτές και να τις αφήσεις προίκα για την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Θα ήθελες πάρα πολύ να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά. Να αναμιχθείς με κόσμο που έχει βγει για ψώνια το πρωί, να αντλήσεις ενέργεια από τη βαβούρα και τις εικόνες του πλήθους. Όμως η καταιγίδα υποχρεώσεων σʼ αναγκάζει να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οργανώνοντας την ρουτίνα σου, παρά εκτός. Έλα μην στραβομουτσουνιάζεις. Σε μια-δυο μέρες θα περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πως γίνεται κι εκεί που πάντα ξεκινάς «Έτσι χαλαρά να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά!» καταλήγεις να παθαίνεις ερωτικό/συναισθηματικό/υπαρξιακό κοκομπλόκο και δεν μπορείς νʼ αδειάσεις τη σκέψη σου από εκείνον/η; Να κάτι για να σʼ απασχολεί το επόμενο διήμερο...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πρόταση: Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις διάθεση να βγεις έξω. Όμως, επειδή θα σου κάνει καλό να δεις έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη σήμερα, γιατί δεν ανοίγεις το σπίτι σου; Προειδοποίηση: Τι; Θες να μείνεις στο γραφείο για υπερωρίες; Όχι! Όχι! Θα είναι το ψυχολογικό Βατερλό σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν επιχειρήσεις νʼ αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο αυτού του διημέρου για τον εαυτό σου και μόνο, θα νιώθεις μοναξιά. Αν επιχειρήσεις να τον περάσεις με τον/την σύντροφο σου ή παρέα, τότε θα νιώθεις πως παραμελείς εσένα. Όχι δεν είσαι τρελός/η. Απλά λίγο περισσότερο Ζυγός απʼ ότι συνήθως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Για τελευταία φορά (αρκεί να πείσεις και τον εαυτό σου γιʼ αυτό, έτσι;) θα δώσεις τόπο στην οργή και θα ξεπαγώσεις τις σχέσεις με κάποιο/α συγγενή σου ή ένα/μια καλό/ή φίλο/η. Αφού δεν μπορείς τις έχθρες και το ξέρεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ξαφνικά αγχώνεσαι με όλα. «Είμαι αρκετά καλός/η; Θα προλάβω το deadline στη δουλειά; Μήπως δεν αφιερώνω χρόνο στον άνθρωπο μου; Μήπως να κοιμάμαι λιγότερο;» Αιγόκερε στοπ! Μήπως να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου για να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ναι, αυτή που λέει πως πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, μέρα δράσης η σημερινή. Οικονομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες, συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει, εργασίες του σπιτιού ή σχετικές μʼ αυτό που έχουν μείνει πίσω – όλα πρέπει να πάρουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Μην χαζεύεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όταν η προσωπική σου ανασφάλεια συγκρούεται μετωπικά με την άγρια επαγγελματική καθημερινότητα και ταυτόχρονα συνειδητοποιείς πως κανείς δεν ακούει αληθινά τις απόψεις σου, ούτε σέβεται τις ιδέες σου, τότε τι κάνεις; Όχι, η ονειροπολήσεις και η απογοήτευση δεν είναι λύσεις! Θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ προτιμότερο να διαολοστείλεις μερικούς μερικούς...