Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν και πιστεύεις με ευλάβεια στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια (έστω και αν πονάει μερικές φορές), θα ήταν λάθος σου να θεωρήσεις πως και οι γύρω σου (ειδικά συνεργάτες/συνάδελφοι) πιστεύουν εξίσου σε αυτά. Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο! Πρόσεχε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια καταθλιπτικούς με την έκφραση σου. Όταν βυθίζεσαι σε αναμνήσεις, τρομάζεις τον εαυτό σου με το πόσο μπορούν να σε ρουφήξουν σαν δίνη από την πραγματικότητα. Είτε ανήκεις και στις δύο κατηγορίες σήμερα είτε μόνο σε μια, το αποτέλεσμα είναι ένα: Δεν την παλεύεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Υπάρχουν μέρες που βάζεις τόση ενέργεια και τόσο μεγάλος μέρος του εαυτού σου μέσα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου που στο τέλος της ημέρας αισθάνεσαι ο πιο εξαντλημένος άνθρωπος του πλανήτη. Αν αυτό έχεις ανάγκη σήμερα, πάσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι μια από αυτές τις μέρες καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε μια μάχη με τον εαυτό σου. Είτε το θες, είτε όχι καλείσαι να ορθοποδήσεις ψυχολογικά/επαγγελματικά μόνος/η σου κι αυτό σημαίνει πως συναισθηματικοί δεσμοί με την οικογένεια σου αλλά και η στήριξη που απολάμβανες, πλέον σου φαίνονται σαν φυλακή. Εσύ εναντίον του κόσμου λοιπόν…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οι ρυθμοί της εγκεφαλικής σου λειτουργίας είναι πεσμένοι σήμερα. Φρόντισε λοιπόν να προειδοποιήσεις τους γύρω σου για την αφηρημάδα σου, τα αργά αντανακλαστικά σου και πως μάλλον θα χρειαστεί να επαναλαμβάνουν πάνω από δύο φορές αυτό που θέλουν από εσένα. Α και μην αποκλείεις να ξυπνάς με πονοκέφαλο σήμερα...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Φαίνεται πως δεν αντέχεις να χαλαρώνεις. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως έχεις αναγάγει σε στοίχημα ζωής τη πλήρη οικονομική ανεξαρτησία σου (είτε αφορά την απεξάρτηση από σύζυγο ή γονείς, είτε από δάνεια/χρωστούμενα/πιστώσεις) απομυθοποιώντας πλήρως έννοιες όπως: διακοπές, διασκέδαση, ξεκούραση... Μέρες σαν τη σημερινή αυτά τα τελευταία χρειάζεσαι και όχι ακόμη ένα μεγαλεπήβολο οικονομικό σχέδιο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, μην αναλωθείς ξανά σε μαραθώνια ξενύχτια, αδιάφορα φλερτ ή προσπάθεια να ξαναζεστάνεις μια συναισθηματική σούπα από δεν ανέβει από τους -20. Πέρνα τη μέρα σου με λίγους και καλούς ανθρώπους που ξέρουν πώς να φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Ξέρεις εσύ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Προσπάθησε να αποφύγεις σήμερα διερωτήσεις και φιλοσοφικά ερωτήματα του στυλ «Πως θα ήταν η ζωή μου αν…;» ή «Οδηγεί πουθενά αυτή η επαγγελματική ρουτίνα που έχω επιλέξει;». Και δεν οδηγούν πουθενά και θα σε αποσπούν από την πιεστική εργασιακή σου ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το μυαλό σου καταβάλλετε από τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τον κόσμο γύρω σου. Κρίση, φίλοι με προβλήματα, ομιχλώδεις στόχοι, αβεβαιότητα στο παρόν… Σήμερα όλα περιστρέφονται μέσα σου και σε βυθίζουν σε μια οργισμένη σιωπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μερικά από τα ζητήματα που περιστρέφονται στο μυαλό σου μέρες σαν τη σημερινή: «Θέλω να βρεθώ σε υψηλότερο πόστο στην ίδια εταιρία ή μήπως χρειάζομαι ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι επαναστατικό και να αλλάξω τελείως την επαγγελματική μου ταυτότητα;»... Κρόνος στον 10ο οίκο σου λέγεται όλο αυτό το μπάχαλο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι από αυτές τις μέρες που αν ανοίξεις το λεξικό στον όρο «τάσεις φυγής» είσαι βέβαιος/η πως θα βρεις μια φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα εξήγησης του όρου. Αν δεις ότι δεν σε αντέχεις, πάρε το αυτοκίνητο (μηχανή, τρένο, ΚΤΕΛ…) και εξαφανίσου για λίγες ώρες σε άγνωστη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν υπάρχει εύκολη γιατρειά για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ακόμη χειρότερη όμως είναι η προσπάθεια να καλύψεις τις με πλασέμπο όπως οικονομική εξασφάλιση, καριέρα ή μια οικογένεια με κάποιον/α που προσφέρει επιταγές αντί για χάδια… Να κάτι τέτοια περιστρέφονται στο μυαλό σου και νιώθεις σαν μετανάστης από τη χώρα της καρδιάς στη χώρα της σκληρότητας.