Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ για την αφίσα της ΝΔ

Έντονες αντιδράσεις, από πλευράς ΠΑΣΟΚ και πολλά δυσμενή σχόλια έχει προκαλέσει η αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με...
την επιστροφή των χρημάτων από μίζες.

Με σκωπτικά και ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισε το θέμα το ΠΑΣΟΚ.

Στην αφίσα κυριαρχεί η φράση «Με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά 17.700.000 ευρώ από μίζες επιστρέφουν στον ελληνικό λαό».

Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ότι πρόκειται για κακόγουστη αφίσα, κάνοντας λόγο για μικροκομματικές πρακτικές «Μαυρογιαλούρου»:

«Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες. Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου. Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Στο θέμα επανήλθε, μέσω Twitter, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με πιο ειρωνικό τόνο: «Τα Ζάππεια με τα 17 δισ. δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος», παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στις προεκλογικές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά.
dealnews.gr