Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στον Αγιάννη η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστρους


pita_politistikosastrous_25_1_14 (8) Χορό, ποτό, καλό φαγητό και άφθονο κέφι συνόδευε την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστρους, που έγινε το Σάβατο, στον Αγιάννη. Παρά τις… δυσμενείς καιρικές συνθήκες πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, ενώ το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς και ο αστρινός πολιτευτής κ. Βασ. Κοντοζαμάνης.  Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ
Πρωτοχρονιάτικες πίτες για όλα τα τμήματά του έκοψε τις τελευταίες μέρες ο Σύλλογός μας, με αποκορύφωμα την κοπή της πίτας των τμημάτων παραδοσιακών χορών των ενηλίκων που έγινε το Σάββατο 25-1 στου Φούντα στον Αγιάννη.
Η μεγάλη συμμετοχή το καλό φαγητό και κρασί, καθώς και η ζωντανή μουσική που κάλυπτε όλα τα γούστα συνέθεσαν το σκηνικό μιας όμορφης βραδιάς, με χορούς από όλη την Ελλάδα, που γρήγορα εξελίχθηκε σε κανονικό ξεφάντωμα μέχρι τις πρωϊνές ώρες.
Ευχόμαστε  σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, αγάπη και προκοπή για το 2014.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ