Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Χειρίσου με μεγάλη προσοχή σήμερα τις επαγγελματικές σου συζητήσεις γιατί η διάθεση σου βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου. Προς το τέλος της ημέρας η σωματική σου ενέργεια πέφτει κατακόρυφα και το ίδιο και η διάθεση σου γι\' αυτό φρόντισε να μην πιεστείς με υπερωρίες και να ξεδώσεις με τα φιλαράκια σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Τα οικονομικά ζορίσματα δε τα σκέφτεσαι Παρασκευή αλλά από Δευτέρα! Σύμφωνοι;;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Τι κι αν έχει έρθει το τέλος της εβδομάδας. Εσύ σήμερα αισθάνεσαι πως πρέπει να αποδείξεις σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος, ο δυνατότερος και ο πιο αποτελεσματικός. Εντάξει να δουλέψεις, σύμφωνοι. Αλλά μήπως πρέπει να χαλαρώσεις στο 2ο μισό της ημέρας και να καταλάβεις ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα περισσότερο σε κανένα;
Η συμβουλή της ημέρας: Η σεξουαλική διάθεση βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Να θυμάσαι ότι η απόλαυση βρίσκεται στο συναισθηματικό μοίρασμα και όχι στις επιδόσεις σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Το μυαλό σου μόνο στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις δεν βρίσκεται. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει! Φαντασιώσεις, ερωτική επιθυμία και ανάγκη να αποδράσεις από τις ευθύνες κάνει τους γύρω σου να νομίζουν ότι βρίσκεσαι σε ένα παράλληλο σύμπαν και αδιαφορείς για όλα. Και αυτό το τελευταίο μπορεί να σου στοιχίσει στη δουλειά σου! Πρόσεχε!
Η συμβουλή της ημέρας: Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου πρόσεχε μην δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους δεν τις αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Έχεις δύο επιλογές για σημερινή μέρα. Ή θα αφήσεις τα επαγγελματικά άγχη να σε κυριεύσουν και θα χαλάσεις τη διάθεση σου ή θα γίνεις όσο πιο εργατικός μπορείς κι όπου σε βγάλει. Δε γίνεται να είσαι τέλειος σε όλα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς θαμπώσεις τους πάντες με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Η ανάγκη σου για ερωτικές στιγμές και τρυφερότητα αγγίζει το μέγιστο. Αν είσαι σε σχέση τότε χαράς ευαγγέλια για το σύντροφο σου. Αν όχι, πρόσεξε τη κυκλοθυμία που ξυπνά η μοναξιά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Δύσκολα θα αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με το σύντροφο σου ή τους κοντινούς σου φίλους σήμερα. Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με ένταση και βλέπεις τριγύρω σου μόνο τα προβλήματα και τον εγωισμό των ανθρώπων. Ευτυχώς της το τέλος της ημέρας ο θυμός μεταμορφώνεται σε ερωτική διάθεση.
Η συμβουλή της ημέρας: Μεταμόρφωσε την ένταση σου σε θέληση και διεκδίκησε από τον προϊστάμενο σου αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις, ηθικά και χρηματικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Δώσε μεγάλη προσοχή στο σώμα σου σήμερα και μην εξωθείς τις αντοχές σου στα άκρα γιατί η ενέργεια σου είναι πεσμένη. Πρόσεξε επίσης μην εμπλακείς σε καυγάδες ανάμεσα σε συναδέλφους ή συγγενείς προσπαθώντας να κάνεις το μεσολαβητή γιατί θα σε πάρει κι εσένα η μπάλα. Με απλά λόγια άμυνα και αποστάσεις είναι η χρυσή συνταγή.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν το σώμα σου διαμαρτύρεται για ξεκούραση είναι τουλάχιστον ανόητο να του πηγαίνεις κόντρα. Για χαλάρωσε λίγο...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όλη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από έντονη διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα ξεφύγεις από αυτές. Όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο χώρο εργασίας σου γιατί προκαλείς αρνητικά σχόλια με τη συμπεριφορά σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Η ανάγκη σου για χαλάρωση προσελκύει παρατηρήσεις και συστάσεις από τους ανωτέρους σου. Μη παίζεις κορώνα γράμματα με την υπομονή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η μάχη ανάμεσα στη προσωπική και την επαγγελματική ζωή φουντώνει. Σήμερα έχεις ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το σύντροφο σου ή την οικογένεια σου ή ακόμη και να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις από τις ευθύνες. Από την άλλη το άγχος των οικονομικών και εντάσεις στο χώρο εργασίας απειλούν να τσαλακώσουν τα νεύρα και να ξεσπάσεις σ\' αυτούς που αγαπάς. Συγκρατήσου..
Η συμβουλή της ημέρας: Το δεύτερο μισό της ημέρας η ενέργεια σου πέφτει κατακόρυφα. Μην ζορίζεις τις αντοχές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Λένε πως όταν χαμογελάς ο κόσμος σου χαμογελάει κι αυτός. Έτσι κι εσύ σήμερα ξυπνάς με διάθεση να επικοινωνήσεις με φίλους που έχεις καιρό να μάθεις νέα τους. Στη δουλειά είσαι γεμάτος ιδέες και προτάσεις. Όμως μαζί με τη διάθεση σου ξυπνά και η επιθυμία σου να τα πεις έξω από τα δόντια σε όποιον αισθάνεσαι ότι σε αδικεί. Οπότε διάθεση με ολίγη από νεύρα για σήμερα!
Η συμβουλή της ημέρας: Ίσως αποζητήσεις ηρεμία προς το τέλος της ημέρας σε μια γνώριμη αγκαλιά. Ναι, σε έχει πιάσει η ρομαντική σου διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μέρα οργάνωσης και διευθέτησης εκκρεμοτήτων ξεκινά! Και όλοι ξέρουμε πως όταν μπαίνεις σ\' αυτό το μουντ τότε μπορείς να κάνεις έξω φρενών ακόμη και βουδιστή μοναχό. Προσπάθησε να μην φλομώσεις με παρατηρήσεις τους συναδέλφους σου. Και με ρέγουλα τη κριτική. Κοίτα πρώτα τη δική σου δουλειά και μετά κάνε κριτική στους άλλους.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην αφήνεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες να σε στερούν από το σύντροφο σου. Εστίασε σ\' αυτούς που έχεις δίπλα σου, όχι σ\' αυτά που έχεις στη τράπεζα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ακόμη κι αν δείχνεις κοινωνικός και χαρωπός όπως πάντα, στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι έτοιμος να αρπαχτείς με το παραμικρό. Αν πρόκειται να τσακωθείς τουλάχιστον βρες τους σωστούς αντιπάλους. Κρίμα να την πληρώσουν πάλι φίλοι και συνάδελφοι σου που έτυχε απλά να βρεθούν μπροστά σου τη στιγμή που τα έχεις πάρει.
Η συμβουλή της ημέρας: Το δεύτερο μισό της ημέρας οφείλει να είναι αφιερωμένο σε χαλάρωση. Περιποιήσου τον εαυτό σου και το σώμα σου. Απόλαυσε το προσωπικό σου χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να είσαι βουτηγμένος στον έρωτα και την ευτυχία με το σύντροφο σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου η απουσία του έρωτα σε στιγματίζει. Αν είσαι σε σχέση δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να μάθεις διαχειρίζεσαι την ένταση σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Είναι γνωστό ότι η νοσταλγία είναι το αγαπημένο σου χόμπι αλλά προσπάθησε να περάσεις τη νύχτα με αληθινούς ανθρώπους και όχι με αναμνήσεις!